Čo s ním???

Príspevok v téme: Čo s ním???
tanitka

Mám manžala ktorý strašne vulgárne rozpráva. Keď sme spolu len chodili mám pocit, že sa pretvaroval, lebo vulgarizmy nepoužíval alebo sem tam niečo vyletelo a keď som sa na neho pozrela, že čo?? Tak hneď pardón. Keď som spoznala jeho rodinu lepšie zistila som že jeho matka tiež škaredo rozpráva. Mrzí ma to lebo máme malé dieťa a on sa neovláda a tak hovorí aj pred ním. Ja nie som zvyknutá na takýto slovník je mi z toho na nič. Začal byť strašne hašterivý, musi mať len on pravdu vo všetkom a keď to tak nie je má slovník za ktorý by sa nehambil posledný ožran. Nejde ani po dobrom ani po zlom ani po nijakom. Snažila som sa mu vysvetliť, že taký slovík nie je vhodný v rodine, tak mi nadal že som fajnovka.A nadáva si veselo ďalej.

rada

jamilla12 nechapem tvoju obhajobu, ale vsak dobre, kazdy sme iny... ale podla mojho nazoru, to svedci o povahe, moralke a slusnosti. To ze ti vyleti slovo, ked si buchnutim uderis ruku, nohu...je podla mna v pohode, ale taky casty slovnik, to uz ani mne sa nepaci.

Neviem poradit ako prevychovat muza, ktory nadava a neda si povedat... Ja ked som mala v partii kamosov a hresili, respektovali ma a snazili sa predo mnou krotit... Tu nejde o fajnovost ale o normalnu komunikaciu na urovni. Ani mne tie slova nic nehovoria a nepacia sa mi. Jednoducho asi popros muza, nech to doma obmedzi a snazi sa respektovat tvoje prosby.

jajka

nezmeníš ho, a on sa zmeniť nechce. Chcelo by to prevýchovu, v inom prostredí, ďaleko od jeho rodiny. Bud sa odstahujte alebo sa s nim rozid alebo sa s tým zmier. Aj tak, starého psa novým kuskom nenaučíš. Ale chudák dieťa. A aj ty. Lebo vyrastať v takom prostredí to nie je nič moc.

tronka

ahoj ,,,,no ked mu vadi ze mu to pripominas a robi ti to naschval tak mu nevrav nic mozno si uvedomi aj ked je to tazke lebo chlapi su cudny niekedy, alebo mu pekne vysvetli bez hadok v klude ze to dieta bude tiez nadavat a nieje to pekne ked deti hresia a nadavaju

veverqua

Tanitka, je tazke bojovat proti takemuto neduhu, o to viac, ze sama vies, ze jeho rodina je na takyto "standard" zvyknuta. Ako sa hovori, zvyk je zelezna kosela a pokial manzel nadava tak velmi, neda sa svihnutim prutiku zariadit aby prestal. Je mi luto ze si to zistila tak neskoro. No najlepsie by bolo dostat ho do situacie, kedy by si sam uvedomil, ako hlupo posobi ked pouziva taky slovnik, pretoze o jeho intelekte to vela nehovori, cim ho samozrejme nechcem urazit, no mal by si uvedomit, ako posobi na svoje okolie. Mozno povies, ze sa tak sprava len v sukromi, ale pri dietati je toto nepripustne. Akurat dnes som zazila mierny sok v MHD ked nastupila rodinka romskych spolunazivatelov, a ich "ratolest" ocinka s maminkou titulovalo "krasnymi" osloveniami. A to tomu vasmu dietatku a vam rozhodne neprajem. Drzim velmi palce, aby sa ti podarilo trochu ho osvietit a vysvetlit ze dalej to takto nejde.

catherin

Tanitka to bolo samozrejme adresovane Jarmille. A tebe keď bude mať dobrú náladu skús rozhovor ak mu záleží na dieťatku mal by s tým skutočne prestať alebo doma obmedziť.

catherin

Jarmillu si nevšímajte. A koľkože máš rokov??? Buď si v puberte alebo je naozaj to vydržiavanie tvoj prípad. Chlap Ti môže aj NASRAŤ na hlavu ale Ty budeš spokojná, lebo máš peniaze. A aby si bola tých peňazí hodná, nasereš mu aj ty. Predsa nebudeš horšia!

tanitka

Som vďačná za rozumné a inteligentné názory aj keď čítam, že sa nájdu aj tí menej inteligentní. Jarmilka a nie je tá dedinská husička tvoj prípad moja. Mám vzdelanie aj dobrú prácu život nie je o vydržiavaní. A keď si už muž všimol tvoj slovník tak moc toho v hlave nemáš moja, chúdence tvoje deti ale možno ti nebude vadiť keď ti namiesto mama povie P... a ty jemu namiesto anjelik Ko..tik. To sa môže ten tvoj zblázniť ale budete asi cool!

trubka

jarmilka, ty ked budes mat babo a budes si takto veselo nadavat a nauci sa to tak som zvedava ako sa budes citit ked ti zacne vlastne decko nadavat...urcite to bude zabava co?? len tak dalej ty truba...

srnciatko

jamilla12
jedina hus si tu ty!!!
preco by mala byt hus???za to ze sa jej nepaci ze rozprava vulgarne a to este aj pred babom doma???

pre taku trubu jak si ti mila jamilla12 to mozno nic neznamena ale pre nu asi ano...mne osobne by tiez dost vadilo kebyze pri dietati sa tak rozprava...

jamilla12

skutocne ,,si fajnovka ked ti vadi par nasratych slov..asi t avydrziava..ako taku dedincanku.to je typicke ,muz nieco vulgarne povie a sedlana je hotova.Mas prachy a manzelika co ti ich zarobi,tak trochu spolupracuj s nim,,alebo sa totalne nehodite k sebe lebo ty si hus