Darceky na Vianoce

babusaaaa

rwwe - tak plysacik uz je len darcek pre manzela...Alebo puzzle s fotkou ci vankus s fotkou. Gycove a trapne. To je dobre tak pre dvoch buzikov alebo 15 rocnych puboskov...

rwwwe

heh no ja mam dobry napad, aj ho zrealizujem,... www.fotolab.sk ...fotodarceky: a krystalove srdce v ktorom je laserom vypracovana spolocna fotografia, nieco nadherne, drahe,..ale stoji to za to :) ...ale su tam aj ine moznosti, napr. snehova gula so spolocnou fotkou a ako dekoracia srdiecka namiesto snehu /sice aj ten si mozes vybrat/, alebo puzzle spolocnej fotografie, klucenka v ktorej je laserom vypracovana vami vybrana fotografia a moho dalsich zaujimavych veciciek :)) /vankusik s fotografiou, plysacik.../ vyberaj:)

jelenka

no veru už aj ja na to myslím. Pokúpim si darčeky pre detúrence a mangela teraz a potom si už budem len vychutnávať pohodu vianoc.

reee

vies,nerob si z toho hlavu,urcite nieco pekne najdes,mas este casu dost.ja si osobne myslim,ze ovela dolezitejsie je aby clovek mohol prezit tych par dni s najblizsou osobou.mne sa to osobne uz roky nedari a zakazdym to boli.