Čo si myslíte o doplnoch výživy značky Starlife???

Príspevok v téme: Čo si myslíte o doplnoch výživy značky Starlife???
anisa

Ahojte, moja mamina bola na vyšetrení magnetom v tejto spoločnosti a odporučili jej aj svoje výrobky, ktoré statočne berie. Nastal tu ale problém, že ju začal hrozne mučiť žalúdok, brala od nich výrobky aj na Helicobactera a už ich berie cca. mesiac a odrazu také bolesti, čo si o tom myslíte? Nepoznáte niekto z vlastných skúseností túto firmu?

anisa

RNG, ďakujem veľmi pekne za odpoveď, vychádza to tak, že to bude mať asi na svedomí ten coral. Lebo o tom vraví, že jej total zlyháva akokeby trávenie, len začala mať veľké bolesti, nafukuje ju a pod. Vďaka ešte raz, hneď to vysadí :-)

RNG

mlety koral nie je vhodny pre starsich ludi, co maju nedostatok kyselin. Je to totiz forma uhlicitanu(karbonaty) a ta sa velmi malo vstrebava a neutralizuje zaludocne kyseliny, tj kazi traviaci proces.
Zaludok bez dostatku kyselin zaroven nezabije rozne bakterie, ktore dostaneme na jedle a tie sa dostanu odtial rovno do tela. Aj v zaludku samotnom sposobia zapaly.
Pre starsich ludi odporucam radsej formy organiocky viazanych mineralov, ako napr citraty, maleaty, glycinaty, proteinove chelaty a pod. V oibchodoch som mal dobru zmes specificky pre starsich, Bone essentials, ktora splnala tieto poziadavky, plus mala aj potrebne vitaminy na zabudovanie tychto mineralov do kosti.A bola vo forme kapsuli, ktore sa vyborne v zaludku rozpustia.

anisa

Teraz momentálne berie: Acidophilus Star a Coral Calcium Star, brala ešte ďalšie 2, ale neviem momentálne, ako sa volali, už ich dobrala.