Diochi pripravky - skusenosti?

Lucinda1992

Ahojte kočky. Rada by som sa s vami podelila o skúsenosť s prípravkom DIOCHI, konkrétne s Estrozín kvapkami. Mám problém otehotnieť a keďže som svojmu telu chcela pomôcť, kúpila som si spomenuté kvapky. Brala som ich dva mesiace a potom som prestala. Aké bolo moje prekvapenie, keď som po mesiaci išla na vyšetrenie ku gynekológovi a našiel mi endometriózu, ktorú som tam tri mesiace predtým nemala!!! Verdikt bol - spôsobené zvýšenou hladinou estrogénov. Keďže predtým som všetky výsledky hormónov mala v norme, pripísal to týmto kvapkám, ktoré sú na báze estrogénu. S časti som pochybila aj ja, lebo som problém s hormónmi nemala, ale chcela som pomôcť svojmu telu, veď túžba po mimči bola veľká. Nejdem kritizovať tento prípravok, určite niekomu pomôže. Ale tie, ktoré máte hormóny v poriadku a aj tak neviete otehotnieť, určite po ňom nesiahajte...

alkka

diochi kvapky mi nesmierne pomohli, po všelijakých vyšetreniach s negatívnými výsledkami som bola naozaj skeptická..... ale povedala som si, že to skúsim a naozaj zabrali po rokoch trápenia sa cítim oveľa lepšie.... mala som tráviace problémy, zápchy, problémy so žlčníkom...bola som neustále vyčerpaná... bez nálady....v noci som sa
prebúdzala, svrbenie nôh a rúk,,,, spočiatku i tupé bolesti hlavy a pod...
Som rada, že mi známy odporučili tieto produkty...
doposiaľ som užívala iba intocel a detoxin..

MajoP

Pozrite , my doma a aj pár známych užíva prípravky Diochi a jedno zlé slovo nemôžem napísať - komu nepomohli ten ich podla mna neužival správne.. Ja sám na sebe ich mam vyskusané a velmi mi pomohli,..

Datla

V našej rodine bolo veľa problémov a keď nepomohli lekári skúšali sme aj rôzne prírodné prípravky. Najskôr len sami na rôzne odporúčania, medzi nimi aj Diochi a Energy, ale nepomohlo nič. Dokonca ani Jonášove kvapky ktoré bežne dostať v lekárni čo sme sa až neskôr dozvedeli, že ich treba užívať celkom ináč. Človek skúša všetko možné, hľadá na diskusiách ale nakoniec aj tak musí skončiť v rukách odborníka, inak sa nikdy nevylieči. Ja mám takú skúsenosť že experimentovať sa nevyplatí. Stojí to kopu času aj peňazí a efekt žiadny.

Chromcin

Jacmen a chlorella su tiez velmi ucinne (sytia ak cistia organizmus) len si treba vybrat kvalitnu znacku, bez konzervacnej latky a sena vysuseneho pri 180 stupnoch ( tie zelenace spoznate rychlo - su horke a nechutne). Odporucam znacku Green Ways.

gabroneva

Diochi su velmi,aspoň pre mňa super produkty,ja som sa zaregistrovala a mám ich lacnejšie,p.Durina(majitel a liečitel)bola som osobne na jeho prednáške a bola to pre mňa výborná a poučná prednáška.Toto sú prírodné produkty,preto treba mat trpezlivost a ja som osobne vyliečila môjmu synovi Baktevirom vírus,rok som mu ho previdelne podávala,podla lekárov to bol nevyliečitelný vírus,teraz môj syn už nemusí užívat žiadne chemické lieky,nedusí sa už 2 roky hrozným kašlom. Celá rodina uživame produkty Diochi a nedáme na nich dopustit.

dada20

Čaute no ja som s kvapkami od firmy Diochi veľmi spokojná mne to pomáha a veľmi.Ja som pred polrokom bola tak veľmi zle psychicky nespávala som a po pol roku užívania rôznych druhov sa cítim ako nikdy predtým.Tiež mám problémy so sluchom a nedávno som začala užívať na sluch kvapky a ja pociťujem mierne zlepšenie verím že účinok sa ešte dostaví.
Fakt to pomáha nie je to žiadné neúčinné placebo.Je to dosť drahé ale ja pre zdravie dám aj neviem čo.Samozrejme bez maminky by som si to dovoliť určite nemohla.
Vrelo doporučujem.