?Chybny? novy par šošoviek

Príspevok v téme: ?Chybny? novy par šošoviek
sosovka

Včera som si načala nový mesačný pár šošoviek zn. Precision UV. Neviem však či by mohla byť od výroby chybná 1 šošovka, lebo keď si ju nasadím, strašne ma v oku reže. Pritom som s touto značkou k.š. nemala problémy, skôr naopak, zo všetkých druhov k.š. mi najviac vyhovovali zrovna tieto Precision UV. Preto sa chcem spýtať, nemal niekto z vás podobný problém ako ja? Môže by šošovka vadná od výroby? Ďakujem

jablonkaa

aj ja som zavisla od nosenia k.s. ale vzdy mam v zalohe aspon jeden par, aby sa mi nestalo, ze nebudem mat k dispozicii. je mozne, ze je natrhnuta, prasknuta, alebo jednoducho skus ju este poriadne vycistit a oplachnut roztokom.
ak nic nepomoze, vezmi sosovku tam, kde si ju kupovala, optici a lekari maju motnost aj reklamovat k.s. v odovodnenych pripadoch.

sosovka

dakujem za reakciu. Mne sa to stalo teraz po prvy krat, takze som z toho trosku vedla, lebo na k.s. som dost "zavisla". Takze teraz musim rychlo bezat k doktorke a objednat nove..

sosovky 2

ahoj.ja mam tie iste sosovky uz roky a tiez sa mi to raz stalo..tak lekar povedal,ze ak sa mi to nahodou este raz stane,mam mu ju priniest.. ale inak su Precision UV super..