aka ceruzka na oci je najlepsia?

denika24

kúpila som si tú ospevovanú GOSH wateproof.. (strúhaciu) ale nie som spokojná... rozmazáva sa a nevydrží dlho.. idem teda ešte vyskúšať manhattan.. niekto tu písal, že vyhrala nejaký test v magazíne..

zellerka

teraz myslite ceruzy na oci ako oramovat dolnu linku ci na hornie viecko? lebo mne sa na hornom vsetko rozmazava kamaratka pouziva normalnu ceruzu aj na horne viecko...

bobrica

Toto je sice starsia tema, ale vyhladala som si ju par tyzdnov dozadu, lebo som si chcela kupit kvalitnu ceruzku... Vela ludi tu ospevovalo GOSH, tak som ju skusila. Vysledok? Katastrofa! Ked niekto porovnaval Miss Sporty a Gosh a tvrdil, ze Gosh je uplne ina kategoria, musim sa smiat. Je to to iste. Rozmazava sa, otlaca, nedrzi, skratka vyhodene peniaze... To uz lepsie drzi ceruzka od Essence, co je total low cost. :)

tekvicka_

praveze nie je sucha ja ked som ju prvy krat pouzila tak praveze som bola prekvapena ako paradne sa nanasa a mala som pocit ze strasne "pusta" taka mazlava alebo ako to povedat...aj preto som bola prekvapena ze drzala cely den a nebola rozpatlana. mala som pocit ze sa musi sama roztierat a rozmazavat :)

btw.

ja uz skusala vsetky mozne znacky, aj lacne, aj drahe, ale teraz uz mozem s istotou povedat, ze jednoznacne GOSH! je aj cenovo prijatelna, aj ma pekne odtiene, nerozotiera sa a vydrzi cely den..

tekvicka_

ahojte...mate tu vela skusenosti s ceruzkami gosh tak mozno niektore bude vediet...chcela som si cez tyzden kupit ciernu kajal eyeliner, bohuzial ju nemali, ale zaujal ma odtien hypnotic grey je to taka tmavo sivá a rozmyslam, ze by mohla byt dobra...chcem vyraznu ceruzku a viem ze ta cierna je velmi vyrazna, ale na druhu stranu tato siva je dost tmava a praveze by mohla byt taka menej "agresivna"...ak ma niekto skusenost tak mi napiste ci ta hypnotic grey je dost tmava, ci proste nie je ovela svetlejsia od ciernej to by som zas nechcela...diky