mám s toho stres

Príspevok v téme: mám s toho stres
mishka

Baby, ženy, dievčatá...potrebujem poradiť. Dnes sa mi zväčšil jeden pysk - vonkajší. Mám podozrenie, že som sa nechtiac poškrabala a preto sa zväčšil. A ak náhodou nie? Neviete čo by to mohlo byť? Inak som cyklistka - možno to ma súvis aj so sedlom ... Ja fakt neviem. veľmi ma to trápi

marisssa

mne sa to tiez stavalo pred tym, ale ako vravis, odpuchlo to same..ale toto, co som mala minule, az som strach z toho mala.to som este nevidela, nezazila! bol totalne obrovsky a tvrdy!!hrozne to bolelo!ani chodit sa mi nedalo, nie to este sediet na biku....preto som siahla po canestene..

angela

aj mne sa to uz viac krat stalo, ale same to odpuchlo...po dvoch troch dnoch, raz som si dala do lavora repik a sadla si do toho...

mishka

No hovorím o tom, že mi jeden pysk opuchol a zväčšil sa. A presne tak strašne to vadí pri bicyklovaní. Dúfam, že aj mne pomôže canesten. A neviete niekto s čoho to je?

marisssa

presne viem, o com hovoris! ja som to zazila pred par tyzdnami, neskutocna bolest!mam ich vacsie,takze to citim aj pri bicyklovani:-( nemozem to prehnat..
no k tvojmu problemu: mne pomohol canesten, pravidelne potierat. za dva dni to bolo prec! ale uz to nikdy nechcem zazit!