Čo ďalej??? som sama

Príspevok v téme: Čo ďalej??? som sama
dairka

ahojte, je tomu pár týždnov, čo som sa rozišla s priateľom, chodili sme spolu pár rokov, a teraz neviem ako dalej, nechce sa mi ísť do nového vzťahu, ale na druhej strane, nechcem byť ani sama, tým že som trávila všetok volný čas s priateľom, sa mi odcudzili kamarátky, a teraz majú už aj ony priateľov, tak nemajú čas, poradte citim sa fakt sama.

fraisee

rodriguez:
zaujimave,ved este prednedavnom si pisal, ze si rad, ze mas taku priatelku aku mas. to su mi ale zvraty.

cukrova_vata

rodrigez a preco si myslis, ze ta caka koniec? To som teda zvedava- lebo ja mam ten isty pocit ale ja som zena a ty chlap:-)

rodrigez

Fu... tak drzim palce nech je to OK. Mna to caka asik tak o mesiac dva. Uz teraz vidim ze bude koniec... parada, predstava cakat na koniec...

mandarinka

dairka, nesmúť..ako píše rada, tak to naozaj chce len čas..aj keď to neprestane úplne bolieť..ale aspoň trošku! viem, čo teraz prežívaš.. som na tom podobne..tak skús naozaj nejaký ten chat..a to naozaj nemáš ani jednu kamarátku,ktorá by s tebou sem-tam skočila von? abo nejakú sestrenicu, sestru? Napr.ja si veľmi dobre rozumiem aj s jednou mojou sesternicou,tak chodievame aj von spolu a máme rovnakych kamosov..

rada

Mas teraz vela casu pre seba... ak si sama, tak chatuj niekde na stranke, kde sa zoznamis aspon cez net. Mozno po case si najdes partiu, ale nikam sa neponahlaj. Strav vela casu s rodinou. Vsetko zle je na nieco dobre. Neboj sa, preboli to,a chce to naozaj len cas.