tucna a ci stihla?,,,,

Príspevok v téme: tucna a ci stihla?,,,,
baculinka

DOBRY VECER NAPISETE PROSIM NAZORY A SKUSENOSTI CO SA TYKA TOHTO-som silnej postavy,rozvedena a sama sice nie dlho ale sama..som vyssej postavy do tvare pekna hovoria ludia.Myslim ze to keby som schudla nema velmi vplyv na zoznamenie,poznam zeny pekne stihle,ktore su same,problem je podla mna v povahe zeny a je to o stasti zoznamit sa a najst noveho partnera.......takze ked schudnut tak koli sebe A ZDRAVIU len.Ake mate nazory?????,

soosanna

Vseobecne nemam rada narazky typu ta je tucna, ta je chuda. Vtedy si o tych ludoch pomyslim, ze su povrchni, ked hladia iba na obal, nie na obsah.

soosanna

Do mna sa tiez niekedy pustaju zeny, ze som chuda, ze preco viac nejem. Zaujimave vsak je, ze to hovoria zeny, ktore maju skor stihlejsie postavy, skoro ako ja, nie je to cudne?

rachab

vseobecne ide o to, ze motivacií pre to aby sme schudli je viac: pre seba samu, pre muzov, pre zdravie...atd.. Hociktoru si vyberieme, nie je take dolezite, dolezity je vysledny efekt. A tie ostatne motivacie na ktorych nam az tak nezalezalo sa tak ci tak dostavia...:)

andrej30

Váš problém nieje v tom, či ste alebo nieste štíhle.

Problém je, že žijete neustále v zajatí.

V zajatí svojho vlastného úbohého negativizmu!

baculinka

noonaa.....ty si to opisala presne ako to citim,som stastna aj taka aka som,len niekedy mi to pride ake je to nespravodlive ze chlapi chcu vacsinou stihle..chcu hlavne ten obal.NIEKEDY SA SNAZIM CVICIT AJ STRAVU UPRAVOVAT,ALE NIE VZDY SA MI TO DARI....trpim aj ochorenim nie beznym takze som stastna ze som ako tak zdrava a samaozrejme by som chcela byt chudsia...dufam ze sa mi to raz podari.

rachab

to ani ja nemam rada, ale myslim ze je rozdiel ked je holka stihla cely zivot a taka co schudne strasne vela a je stihla. Ta co schudne vie cim presla, viac si to vazi a tak sa aj sprava..

noonaa

ved ano,chcela som sa pekne obliekat...ale ja som vzdy cvicila,len som bola taka pevna...tak som zmenila cviky a formovalo sa to inak...
jedine,co nemam rada,ked baculatejsie baby oporvhuju niekym stihlejsim....