tehotna v 18

Príspevok v téme: tehotna v 18
zuzana....3

Potrebovala by som radu....maam 18 a v minulosti som mala problemy po zenskej stranke a lekar mi na poslednej prehliadke ppvedal ze ak chcem mat v buducnosti este deti tak by som mala s mojim partnerom zacat uvazovat o tehotenstve uz teraz...tak mi sme sa pokusili aa som v 3 tyzdni avsak nevoem co mam robit mam si to nechat.....??? prosim poradte ako by ste knali vy(prosiim len o normalne prispevky)

zuz

ozi..mna mala mama tiez v 18.A vedela som o mne dobre postarat,v 20 uz bracha zase.Zvladla to,ked nemas maminu ,pomoze otec,sestra,teta,babka,svokra..len sa nebopj:)Moja mama to zvladla,x zien to zvvladlo ,zvladnes aj ty.A som dobre vychovana,mam sa dobre:)A este to ,ze dietatko je fakt najkrajsia vec.Predstav si ,ze uz by ste nikdy nemohli mat deti...PRAJEM VELA STASTICKA

lea

mnoo moja sestra ma 18 a wceramala uz rodit :D...hehe da sa to zwladnut aj v 18 ked mas spolahliweho ale priatela.dobre si rozmysli ci by ta neskor neopustil lebo by si to potom az mala welmi tazke

mimka

ja mam podobny pripad az na tie problemy... tiez mam 18 a zistila som, ze som tehotna.. ale velmi sa na to male s priatelom tesime... a skolu dufam ze tiez zvladnem...
a dobre o tom popremyslaj... aby si to do konca zivota nelutovala...

tinik33

Zuzi, určite si bábo nechaj - ani neuvažuj že by si sa ho vzdala - riadne by si to oľutovala....Pretože ďalšiu šancu mať deti by si už nemusela mať....Uvidíš aká budeš šťastná keď svoje maličké budeš držať v náručí:)

cukr

zuzi ja si mislim ze bi is si to nemala dát zobrat lebonebudes mocet mnet uz vôbec deti a ked to tvoj partner vie a ma ta rad taq ti nedovoli si to zobrat

danuska123

zuzanka urcite teraz. a verim ze ho budes velmi milovat . pozri sa ti nejde o skolu tu si mozes zatial dokoncit a ako tu zaznelo VS ide aj popri babatku. mas fantastickeho priatela a urcite to zvladnete.nie je nic krajsie ako mat babatko a nerozmyslaj nad tym ci to bude tazke alebo nie. po case to bude lahsie a budes to zvladat:) drzim palceky :)

zuzana....3

dakujeeem za odpovede a rady....no jasne ze sa da studovat aj pri dietati ale taak ja nemam mamkuu aa sa bojim ze to nebudem zvladat lebo aj priatel studuje taak....ale lepise teraz ako nikdy.....este raz dakujeem....:-)

zuz

Neviem preco ale podla toho ako si pisala alšebo tak,si mi prisla byt uz ako vyzreta zatial slecna mno:))Takze ja si myslim,ze studovat VS sa da aj popri dietatku.Rodina urcite pomoze:)A ak sa s partnerom lubite a vidis ho ako svojho muza do zivota VRAVIM JEDNOZNACNE ANO.drzim palce a dufam,ze sa spravne rozhodnes.potom nezabudni napisat..

jankaaaaa :)

Ahoj :)
mam tolko rokov ako ty, a ciastocne sa do tvojej situacie vzit viem...tiez mam gynekologicke problemy a cakala som od lekara uz aj taku spravu ze ked chcem este dieta tak cim skor, no nastastie neprisla :)) ale keby ano, neuvazovala by som dlho :)) sice studujem, som na internate, ale skolu by som si mohla dokoncit hocikedy, no dieta hocikedy mat nemozes :)) tak drzim palce aby si sa rozhodla spravne a aby si sa z toho tesila ;))