Voda vo vajicku batolata

luba

trochu to potrvá kym sa to vstrebe,teplota občas býva aj okolo 38.prve dni po operácii.Dúfam,že ste ok aj môjho vnuka operovali 2.4.

tatiana137

ahoj duska, tak mame to zasebou vecera sme prisli boli sme tam 3 dni. chcem sa ta opytat dokedy mal maly pooperacne bolesti a mal potom aj horucku? lebo musim ho davat sediet a hrozne place je to strasne uz len cakam kedy sa mu trochu ulavi. a este rezali vas iba na vajickach alebo aj na brusku? a najhorsie na tom je ze kazdy vecer mu to na tom brusku musim odlepit, dezinfikovat a znova zalepit.

duška

Tak to Ti neviem povedať prečo vám to idú robiť v 9tich mesiacoch.Nám to robili v 2006tom roku,malý mal v apríli 2roky a v júni ho operovali.Podmienkou boli len tie 2roky.A operácia bola vybavená do 2och týždňov od návštevy urológa.Možno ide medicína tak skoro dopredu,opýtaj sa na to lekárky.

tatiana137

ahoj, my sme z Hlohovca a maju nam to robit v Bratislave, ale nechapem preco Vam to robili az v 2 rokoch a nam uz v 9 mesiacoch

duška

Ahojky.Prepáč,že som ti neodpísala skôr,nejak nestíham,ale budem tu častejšie už.Malý nemal po operácii už žiadne problémy,prvé dni sme mu dosť pomáhali,mastili sme mu ranku-jazvičku,vieš že ho to pobolievalo.To mu urobia na ľavej strane pod bruškom malý rez,a odtiaľ mu potom nejakou hadičkou vyberú tú vodu z vajíčka.Nemaj strach,hojí sa to rýchlo,na kontrole sme boli po 3mesiacoch a potom po roku.Všetko je v poriadku,teraz nemá problém s ničím.Smiem sa opýtať odkiaľ si?My sme z Prešova,ale operovali nás v Košiciach,je tam vynikajúca odborníčka na takéto veci,aj operuje takéto malé deti.

tatiana137

ahoj duska dakujem ze si sa ozvala, hovoris ze mu to operovali az 2 rokoch? mojmu malemu to maju robit koncom marca a to bude mat 9 mesiacov. potom uz stym namal ziadne problemy a museli ste po tej operacii chodit aj na nejake kontroly??

duška

Ahojky,môj synček to mal tiež,nevtrebalo sa mu to,tak sme šli ku detskej uológičke,tá povedala,že to treba operovať,ale podmienka je aby dieťa malo 2 roky.Veľmi smom sa bála,bola som v 9 mesiaci s druhým bábom.Tak ostala s malým v nemocnici moja mamka.V nedeľu večer sme ich priviezli na príjem a v pondelok ráno ho operovali v narkóze.Večer bol už celkom v pohode,v utorok bol už s nami doma.Vieš,niktorému bábätku sa to vstrebe,inému nie,máš ešte čas.Držím vám palce.