prečo nič nepomáha ? - čo to mám ?

Príspevok v téme: prečo nič nepomáha ? - čo to mám ?
vierka.

na dekolte sa mi objavili veľke vyrážky. nie hisavé a dlho sa hoja. mám to už mesiac. pred dvoma týždňami som išla som ku kožnej. vraj to je: dermatitis irritative. predpísala antibiotika SUMAMED na tri dni, potom sedem dní pauza a ďaľši tri dni. poslednú som si dala v nedeľu.
natieram si ich kreémom FUCIDIN. na kontrolu mám ísť až o dva týždne.
-
ale tá ličba nepomáha. staré vzrážky sa hoja veľmi pomaly a ostávajú fľaky a čo je horšie vyhadzujú sa mi nové a nové. čo mám robiť? tá lekárka je údajne dobrá odborníčka, tak ako to, že mne tá liečba nepomáha. čo to mám za chorobu.
-
prosím poraďte ak máte skúsenosť, som zúfalá.
-
ps: mám 34 rokov, takže o akné sa nejedná. dakujem za akékoľvek príspevky.

vierka.

dakujem za odpovede.
zaujal ma ten helicobakter, ale ja problémy so žalúdkom nemám žiadne. Je pravda že v práci mám veľa stresu a mám nepravidelnú stravu, ale žalúdočné problémy žiadne. A tie vyrážky mám len na dekolte nikde inde, ani na tvári.
takže neviem. ak ešte niekto niečo napíše budem strašne rada.

kozna

moze to byt aj alergia na nejake potraviny,co jes,sleduj sa po com ich mas,po akom jedle.Aj ked je helikob.sa tvoria vyrazky.

orgi

Moze sa jednat aj o akne...moj otec ma 45 a na tvari sa mu zjavia este obcas vyrazky;)
Kedze mas zapal koze sposobeny drazdenim, tak nepouzivas nejake nevhodne materialy oblecenia? Pises ze to mas mesiac.Skus porozmyslat, ci nejes alebo nepijes nieco, co si predtym nikdy nemala alebo ci nemas nieco nove na oblecenie.

jajka001_

skus pit zihlavovy caj na precistenie krvi
a davaj si pozor na stravu a alergeny
lekari castokrat tiez len skusaju co zaberie
vitamin B na lepsie hojenie ran a zinok tiez pomaha na pokozku ,skus tiez sumive multivitaminy.
vysad mlieko a mliecne vyrobky a cokoladu, stuzene tuky

katu5ik

asi ti neostava ine ako pockat:( ... hadam ti to prejde..mozno ze je taky priebeh liecby,alebo neviem..mne sa nieco podobne robilo z alergie na slnko..a ja sa rada opalujem, hehe,mna chyti za 5 min :)... a skus popijat daky detoxikacny cajik ak mozes do tych liekov,ale myslim, ze to by malo byt ok..mozno ti to pomoze vyplavit nejake latky:)

a k veci odborniikom..ja som sa raz dostala do ruk odbornikovi-ze vraj najlepsi..odvtedy už pomaly deviaty rok mam uplne pokaslanu pravu ruku,po niekolkych operaciach a stale je to horsie...a vobec to nemuselo byt..a to mam 17:(... ale to ta nechcem strasit..len vzdy ked pocujem ze je niekto odbornik tak mi krv vrie .. :D