Procare - ako to vlastne funguje?

Príspevok v téme: Procare - ako to vlastne funguje?
maly_pavuk

Chcela by som sa spytat na procare, je toho plna reklama a vyzera to dost lakavo, lenze ja tomu velmi nechapem. Je tu niekto, kto tam chodi?Oplati sa to?Preplacaju rovnako ako ini lekari?Plati sa 3000 sk a mam fakt k dispozicii vsetkych lekarov?Rozmyslam nad tym a neviem co robit..moji lekari niesu nic moc a vkuse sa caka,posielau ma hore dole...budem vdacna za nazory:)

bambahuje

Mam u nich zaplateny balik. Okrem extremne dlhych cakacich lehot na terminy nemam co vytknut, ale tie aj budu dovodom, preco sa na nich vy..... m.

Dencaaa

ahojte. ja by som chcela ist ku gynekologicke na preventivku ktoru by som mala mat zadarmo kedze ma doktorka zmluvu s doverou. najskor si ale budem musiet kupit nejaky ich procare balik aby som sa tam vobec musela obejdnat??

alesa

Ja som dnes bola objednaná v Pro Care NR na mamografiu a mám z prístupu ľudí pokazený celý deň.ked som sa objednávala povedala som operátorke že ešte predtým si musím ísť k lekárovi po výmenný lístok.povedala mi že nie je problém keď mi lekár nechá na recepcii výmenný lístok.a dnes mi na recepcii povedali že v žiadnom prípade sa recepcii nič nenecháva.zaplatila som si 10 eur a zbytok som si mala vyriešiť sama.tak som zaklopala na dvere gynekológovia,sestrička hneď na mňa vyletela ako si to predstavujem že ona žiadne lístky na recepcii nenecháva.potom mi povedala že musím čakať ale to už som bola objednaná na mamografiu tak tam som musela prosikat aby ma zobrali bez vym.listku že potom im
ho prinesiem keď ma zoberie gynekolog.no hotová katastrofa.lekari sa vyhovárajú jeden na druhého.hlavne že som im tam nechala peniaze a ešte to aj na mňa zbalili.strasne celé Pro Care.

Skusil somto

Skusil som to a uz nikdy viac. Zaplatis akoze za SMS, ktore ti posielaju (inak sa tam nedostanes) a na objednane vysetrenie na 13,00hod. p. doktor pride o 20min. neskor ale o 13,30 ma uz ineho pacienta, tak to vysetrenie stalo za nic. Proste Slovensko. Ale co chces od Penty??? Serioznost???

Prezyvka055

akoze -> hadickou len celiakia .... ale v pohode ti spravia aj krvne testy na potraviny pokial mas syndrom drazdiveho creva / IBS v procari a zadarmo, len treba ist k gastro .. to mas ako ked maju v procari napisane ze rozsirena prehliadka stoji xyz euro a obsahuje napriklad echo srdca ... ale ked ta poslu ku kardiologovi a povies mu ze ta trebars picha pri srdci tak ti to echo zrobi zadara ... cize plati sa v pripade prevencie ... ak mas nejaky problem tak vysetrenia mas zadarmo.

akoze

Prezyvka055 - nepíšeš síce o gastroskopii, ale väčšinou ak sa ide ku gastroenterologovi, to vyšetrenie urobí aj keď niekedy by ani nemusel. Za jej výkon dostane slušne zaplatené od poisťovne a pritom by na začiatku problémov s trávením mohol skúsiť nasadiť lieky a ak by to nebolo lepšie tak potom použiť tú nepríjemnú invazívnu metódu vyšetrenia. Žeby urobili len testy?

Prezyvka055

advanced -> stacilo sa objednat na gastrologiu a povedat ze mas problemy s travenim a spravili by ti ho zadarmo.

advanced

akože súhlas. Tiež som tam chodila, minulý rok mali - vraj "akciu", za 150 eur test potravinovej intolerancie. A to pre svojich pacientov, ktorý tam mali kúpený balík. Tak akože zľava pre nich. O mesiac na to som zistila, že ten test som si mohla za necelých 80 eur kúpiť cez net a sama ho doma urobiť ako to spravila aj moja kamoška. Takže dobrý oser ešte aj na tom. Nič vám nedajú zadarmo a na tie úsmevy sa môžem. Na čakanie som sa sťažovať nemohla ale doktori nič moc. Čo z toho že je pekné prostredie a niekto sa na vás usmieva? To je všetko pekné ale keď je nejaký atypický problém tak si nevedia rady. Takže asi tak. Skúsila som, odišla som.