18-rocna a uz sa vyda

nikaaa098

ako to dopadlo?
tak ubehli 2 roky a cosi odkedy som zalozila tuto temu. a prave dnes som si na to spomenula a rozhodla som sa ju vyhladat...v skratke napisem co sa udialo:), vo february 2009 sme mali zasnuby, na silvestra 2009 svadbu, momentalne zijeme vo viedni a v decembri pride na svet nase prve baby:)

anandang

podľa mňa na svadbe ak máš 18 nič nenormálne nie je... nie je to momentálne bežné, to je všetko... ako už viac ráz odznelo, presvedčená o tom musíš byť ty... napríklad ja by som sa strašne rada už usadila a mala rodinu, mám síce len 19 a ešte som poriadne nič nezažila, ale veľmi túžim po takomto zázemí :)

my_world

Ja mam za dva mesiace 18 a moj priatel s ktory teraz chodim rok aj dva mesiace bude mat o dva mesiace 23.MIlujeme sa a travime spolu skoro vsetky vikendy a prazdniny,dovolenky...bud u nas alebo u nich.Spime v jednej posteli a uvedomujeme si svoje nedostatky.Myslim si ze sa dobre pozname aj za taku kratku dobu.Planujeme spolu buducnost,spolocne byvanie a casto hovorime aj o svadbe.Myslim si ze ak si o tom presvedcena tak do toho chod alena druhej strane ked pockas este aspon rok mozno zistis veci co ti na nom vadia,mala by si s nim zacat byvata potom uvidis.Co sa toho sexu tyka tak ja by som si to urcite vyskusala pred svadbou!!!! ale ak je to tvoje presvedcenie nikto ta nemoze nutit.tak vela stastia :)

Plysiak

prsten je ok, myslim ze horsie by bolo keby si prisla s bruchom :) nemate sa moc do coho ponahlat, ale laska zvladne vsetky problemy.. len musite byt jeden druhemu otvoreny a previdelne komunikovat o tom co sa stalo, o tom co sa vam nepaci.......

dinr

Ahojte, nečítala som celú diskusiu. Ale dosť ma zaujala, lebo sa mi stalo niečo podobné. Tiež som mala 18 keď ma vtedy 23 ročný priateľ požiadal o ruku, asi po 3 mesiacoch chodenia. Rodičia o tom ešte nevedia, lebo by asi skolabovali, neveria totiž, že sa vezmeme, je to môj prvý partner, aj keď ja jeho nie prvá. Odvtedy ako ma požiadal uplynulo už vyše roka.A stále sme spolu a milujeme sa ,aj keď to občas škrípe,ale ideálny vzťah neexistuje.Chceme mať ešte normálne zásnuby, lebo tie predtým neboli také pravé so všetkým ako má byť :).A potom ešte jedny v kostole. Tiež sa ešte nejdeme brať,lebo on len končí školu a ja som od toho veľmi ďaleko. Takže možno o nejakých 4-6 rokov. :) Dúfam, že čo najskôr,aj keď mi všetci hovoria, že sa nemáme kam ponáhlať.
Som veľmi zvedavá ako zareagujú na to, keď prídem domov so zásnubným prsteňom :)

lenuliatko

no to bolo.revali sme obe ked sme sli do nemocnice.masirujeme brusko aj cvicime nozkami .rascovy cajik pijem ja.vraj by to malo pomoct.neviem no.ale je to pecka naucit sa tolko veci.mam len 20 a niekedy mam pocit ze mam aspon 40 :D nie zeby som chcela niekoho urazit ale aj moja mama mnoho veci uz nevie.

luciferka

ewa podla mna to nezmeni prave kvoli tomu, ze sa boji ze potom ked mu to budes vsetko robit ty aj ked s laskou tak zase bude utekat od teba k inej, k inej milenke, v ktorej bude mat zase nieco nove ine....a predsa len takto ma istotu ze ak sa na neho vybodnes ty, tak ma stale manzelku ku ktorej sa moze stale vratit, vypocitavost.....
lenuliatko, tak to muselo bzt neprijemne, pred vianocami,a le hlavne ze je v poriadku, to sa stava babatkam, a vraj pomaha ak babo kupes vo vode v ktorej si predtym vyvarila rascu.., neviem ja som neskusala.....