Bojím sa?! som Tehotna?

Príspevok v téme: Bojím sa?! som Tehotna?
izabel

Moj priateľ prišiel po dlhej dobe domov len na pár týždnou. Mali sme spolu sex skoro každy den asik 2 týždne niekedy to bolo s ochranou inokedy nie ale nikdy neejakuloval do mňa. Síce som dostala kramy ale boli slabšie ako inokedy mam veľký strach že som tehotná:( ...aké su príznaky tehotenstva? Možem byť tehotná pri prerušovanom pohlavnom styku? Prosím seriozne vážne mi poradte som zúfala.

ksl

Tehotenský test je spoľahlivý až od určitej hladiny tehotenského hormónu. Môže sa stať,že výjde negatívny(nie je tehotnosť),ale žena je už tehotná,len toho hormónu nemá ešte dostatočné množstvo na to,aby to ten test odhalil. Mne sa toto stalo, a to som mala ten Rapiclear a robila som si ho už v čase,keď už malo byť v tele dosť toho hormónu. U doktora z krvi je to najistejší výsledok, na 100%. Keď už sa použije test na moč,tak treba vždy ten prvý (ráno),aj keď na ňom píšu,že sa dá hocikedy v priebehu dňa.

niekto

pokial viem tak test z mocu je istejsi (alebo sa teda da skor zistit) preto ze sa HCG v moci koncentruje
nemusis ist na krv staci si kupit test
ako ti viac vyhovuje

lenuliatko

zistuje sa to z krvi.vezmu jej krv na HCG aby zistili teda hladina hormonov krvi.a uz si nepametam presne kedy som to vedela.joj fakt neviem.slaba pamet.ale to je jedno halvne ze budete mat isty vysledok :)teda dufam ze bude taky aky ho chcete mat vy aby bol :)

miriamka_

tak to je rozne.niekedy aj na druhy den.ved tam zajdite a uvidite.ked neverite testom chodte tam a opytajte sa kedy budete vediet vysledok.