Môže???

Príspevok v téme: Môže???
Chester

Ahojte. Môjmu dievčaťu skončili krámy v pondelok. V stredu poobede sme mali styk, všetok obsah skončil v nej. Po hodinke začala krvácať (bola to jasná červená krv, nie taká tmavá, ako keď má menštruáciu) Čo to mohlo byť? Žeby som jej ešte vyvolal krámy? V ten deň večer začala s novým balením hak. (Berie ju už pol roka).Díky.

smejo4ja

Tak ako ja viem že keď mi krámy skončia tak mám výtok.... ale mne sa to zdalo práve že iné.... ale tak verím tomu že sa nič nepokazilo...

dinr

osobne neviem, čo by to mohlo byť,ale menštrácia určite nie, pretože tomu predchádza všetko iné,ako príprava vajíčka vo vaječníku, následne ovulácia, čiže vypudenie do vajcovodu a samotný "transport" do maternice trvá 4-5 dní a až potom nastane krvácanie, ak sa vajíčko nezaniduje do sliznice maternice., takže ako vidíš, ty by si to určite nemohol byť, jediný kto je za menštruáciou sú hormóny... :)

kachnicka

Suhlasim Summer, moze to byt aj to. Ja som to tusim tiez raz mala. Len Chester to az tak dobre neopisal, preto som len rozmyslala, co by to mohlo byt. :)

Summer_

kachnicka to urcite nebola ranka ale to co som napisala.. ved ked babe skonci menstruacia, este par dni jej vyteka taka slaba krv s vytokom, aby sa dnu precistila.. kedze sa do nej urobil, vytiekla jej ta krv, lebo sa tym akoby "precistila"

kachnicka

"Vyvolat kramy" si jej urcite nemohol. Ked pises, ze slo o jasnocervenu krv, mohlo by skor ist o nejake mechanicke podrazdenie a nasledne poskodenie sliznice. Nepises, kolko tej krvi bolo. Mozno si jej pri milovani sposobil vnutri nejaku ranku.

Summer_

Zrejme to bola este krv z jej menstruacie.. Ona by jej vytiekla postupne spolu z vytokom, ale ked si do nej strekol, vytiekla s tym ejakulatom. Aj preto bola taka bleda a nie taka tmava ako pri menstruacii.. aj mne sa to uz s priatelom stalo, nic sa neboj:)