Už som skoro rok nemala priatela

Príspevok v téme: Už som skoro rok nemala priatela
sanusa

Ahojte mám taký problém... menší že som už skoro rook nemala priatela.. ja neviem ako niekdy si to ani tak neuvedomujem a ani mi to nechýba ale su situacie kedy by som chcela mať po boku niekooho.. Vraj som pekná a tak a dosť sa chlapocm páčim.. a preto neorzumiem prečo si neviem nikhoo nájsť mám taky pocit ako by ich namne nieoč odradovalo ... ako keby každy jeden čo ma lepšie spozná stratil zaujem.. poradte mi niekto čo mám robiť... ako si niekoho najsť dakujem :)

Tommas

lepšie nez keby si mala s niekým 2 roky chodit a potom konec...a to mam len 18 thakze dva roky je dost vela strateneho casu....:-/

matel

ak je ten chalan normalny tak s tym problem urcite mat nebude... napr ja zas az moc vyhodim chybu na oci a potom som zly... proste sa ho normalne spytaj ak ti nepovie tak s tym asi nic nespravis ale tak za pokus to stoji:)... aaa nejaky sa urcite najde ak mas nejaku tu konkretnu chybu koli ktorej ich odradis:)

suzen_

Prosim zadavajte nazov prispevku ako NAZOV obsahu Vasej otazky. Toto su priklady zlych nazvov "pomoooooooc!!!!", "kuknite sem" a podobne... ;)

z pravidiel tejto stranky!!!

sanusa

Ahaa no to je celkom dobry napad... chalani o takom neradi rozpravaju vždy ked sa ich na niečo take opytaš tak ti poviedia že neviem nič take...

matel

tak toto dost tazke, akoze to ze nemas rok priatela neni ziadna tragedia aleee... podla mna by si sa mala nejakeho chalana spytat ze co mu na tebe vadi co robis zle, najlepsie niekoho o kom si myslis ze je to pohode clovek a nevismeje sa ti:)