HPV čo pomáha ???

sissssa

btw, veronika ma s tymi porami v kondome pravdu.... lekar aj ine zdroje mi to potvrdili. Jednoducho ta pred HPV neochrani v podstate nic, ked o tom sex. partner nevie.

dada

prosim vas neviete mi niekto poradit kde v bratislave najdem predajnu RNG? Nikde na nete neviem najst kontakt. Velmi by mi to pomohlo, dakujem moc pekne!

veronika

V priebehu života príde do styku s niektorým papilomavirúsom asi 50-80% žien. Kondóm nie je spoľahlivou zábranou pred nákazou HPV vírusom, pretože vírus je menší ako póry v štruktúre kondómu.

veronika

Infekciou ľudským papilomavírusom je ohrozená každá sexuálne aktívna žena. Možno sa budete čudovať, ale pred nákazou vás neochráni ani používanie kondómu. Tie potvory sú také maličké, že ich v ceste za ďalšou obeťou takmer nič nezastaví. „Jedna vírusová častica má iba 55 nanometrov a dokáže prejsť aj cez póry prezervatívu. Kondóm teda nie je dokonalou ochranou. Na druhej strane – pri rizikovom pohlavnom styku s neznámym partnerom je lepšie použiť prezervatív ako nič,“ upozorňuje doktorka Sládičeková.

veronika

neboj sa, nemam 15. a o tom ze kondom ma pory a neprejdu nim spermie som sa ucila este aj na zakladnej skole. pory nemusia byt milimetrove. su to mikropory. a samozrejme spermie cez ne neprejdu.
ale okej, nebudem sa s tebou hadat. pockame az sa tu vyjadria ludia na aktualnu temu.
a btw hpv sa mozes nakazit aj dotykmi intimnych miest, nielen samotnym stykom.

a dokonca bolo v spravach pred par mesiacmi, ze sa nejaki muzi nakazili hpv v bratislave v jazere.

grafik-adobe

NO dovoľ sa mi zasmiať :D:D kondom ma pory keby mal pory tak sa to nevola OHCRANA prešlo by nim všetko veš aka je spermia malička ?? asi nie ...... smiem vedieť koľko maš rokov ?? a kondom pokial viem je vrstvený

grafik-adobe

Kde si to čitala slečna ?? ja som o tom rozpraval s doktorkou a mi vravela že sa to neda cez kondom ??priklad: mysliš si že najlepši terorosta dokaže chodiť cez steny ??