Fetišizmus

Príspevok v téme: Fetišizmus
daniela1

poznáte nejakého fetišistu? bohužial ja som snim každy den moj priatel vzrušuje ho pri sexe ked mam na sebe silonky. Je mi to už niekedy až nechutne. A to musim mať aj nalakovane nechty a ked mam ešte topanky na opätkoch tak koniec. Najhoršia vec na tom je že ked niekam ideme a ja nemam silonky a vidi druhu babu v silonkach a tie poznamky, len sa povadime. Mate nejaku skusennosť? da sa s tym niečo robiť aby ho nevzrušovali silonky?

tanickam14

Podla mna to nieje nejaka choroba, skor to ze tebe to je neprijemne a on to aj tak vyzaduje a ked ty nie a druha hej a on si to vsima a komentuje tak to sa ozaj nepatri z jeho strany :/

noc

ja som len chcela vediet, co si mam predstavit pod zvazovanim, nic ine, predstavujem si to dobre, ci to znamena nieco ine?
tie ponozky si si potom vyfantaziroval asi len tak niekde vonku, je to sranda

Kontra_0

Ale čo si, to len ak by ona chcela tak by sme mohli experimentovať ale inak nie, a inak do škôlky som nechodil :D

noc

k. to zvazovanie si predstavujes, ze partnerku zviazes ako mumiu krizom krazom a ked bude nehybna, budes s nou mat sex?
zaujimave tie ponozky, to mas asi z detstva, zo skolky

Kontra_0

Už ako malý keď som ešte ani nevedel ako prebieha sex, ma nejakým spôsobom priťahovali nohy v ponožkách a zväzovanie. Pamätám sa ako som si staval na posteli bunker a hral som sa tak že som zviazaný dnu :D Nemali sme ani telku ani nič takže nikde som to nevidel. Bolo to proste samo vo mne. Mal som možno 6 rokov. Raz ma tak načapala mama a sa čudovala čo to vystrájam :D

No a vzniklo z toho to že ma okrem iného normálneho veľmi vzrušujú štíhle dievčenské nohy v ponožkách, a aj také jemne zväzovanie.

Podľa mňa to nie je choroba, je to proste len nejaké nastavenie mozgu, že ho proste tieto časti dokážu veľmi vzrušiť. Neviem prečo presne to takto vedecký je.

Ale jasné že je choré ak muža zaujíma len to, je to blbosť, mne sa páčia dievčatá normálne celé ale proste táto vec ma tiež poriadne vzrušuje.

Teraz mám 25, ešte som dievča nemal ale ani neviem či by som jej o tom povedal, ak by som mal priateľku.

Angelika3

podľa mňa celkom bežné že chlapom sa páčia nohy a silonky, horšie ked je tým jak posadnutý a správa sa ako blb...

Jajaja123

Mala som mesiac priatela s fetisizmom na nohy.Myslela som ze bude vsetko normalne plus nohy.Povedala som si ze ved nebude nic na tom zle ked mi bude hladkat a skrabkat nohy.Bola som naivna.Ale precitala som si ze takito ludia vidia len tie nohy.O partnerku im nejde.Ako keby neexistovala.a tak aj bolo.Na prechadzke pozeral len zenam na nohy.Komentoval.
Mna ignoroval.Ziadna pusa,ziadny sex...Po mesiaci som to ukoncila.Nemalo to vyznam....Aj ho parkrat vyhodili lebo ochytkaval kolegyniam nohy...A ako naschval teraz som spoznala idealneho dokonaleho muza...Zacalo mi byt vsak divne ked odmietal bozky...no a ked mi zacal pisat ze chyba mi tvoja ruka miesto toho aby mi napisal ze mu chybam ja tak mi docvaklo.Kazdym rande ked chcel mat kontakt len s mojou rukou,rukami nechtami sa mi to len potvrdovalo.Ked som mu chcela dat pusu hned chytal paniku.Keby mi len skrabkal,hladkal ruky to je este prijemne.Ale mat vztah bez bozkov a bez sexu?to sa neda dlhodobo kedze som normalna zena..Skoda naozaj bol inak fajn..

Ssm1233

Ja zas milujem riadne chlpaté vagíny a páčia sa mi aj chlpi pod pazuchou mám priateľku a vyhovuje jej si ju neholit ale pazuchy si holí občas keď nie tak je lepšie ale skôr si holí a ešte ma veľmi vzrušuje chlpaté oblečenie ponožky, kožuchy, mikiny atd... a keby mala oholenú tak proste nechcem lebo sa mi to nepáči nepritahuje ma to