Gliss Kur- ASIA STRAIGHT

Príspevok v téme: Gliss Kur- ASIA STRAIGHT
anabell

Skúšali ste niektorá tento šampón alebo kondicionér? www.hips.cz ževraj to vyrovná a uhladí vlasy. čiže myslím že neičo ako nivea straight and easy. Určite si nerobím nádej že mi to vyrovná kučeravé vlasy, ale chcela by som aspon lesk, hebkosť a menej krepovitosti, sadu gliss kur mam velmi rada. Mate niekto skusenosti s tymito vyrobkami?

Tinoviacka

Ten šampon mi ich ešte viac skučeravil!! :D irónia však? človek chce mať rovnejšie vlasy, kúpi si šampón ktorý vychvaľujú v reklamach (niežeby som im verila ale už som bola zúfalá) a ten šampon mu nieže nevyrovná vlasy ale este viac pomotá :) NEODPORúčam..hmm ale ten balzam vyzerá zaujímavo, žeby som ho skúsila? :D

Zuzka28

Balzám je uplně skvělej, sice si vlasy musim vyžehlit i tak ale zustanou mi díky němu vlasy krásně rovný a lesklý a ani ve vlhku se nezkroutěj! Takže díky za něj!

Zaran

Ja som tem šampón mala tiež.Vlasy mi po ňom voňali síce pekne ale ten šampón mi ich nevyrovnával ani trošku.

Janush

Skusila som asi tisic roznych samponov, a moje kucerave krepovite vlasy som upravila vzdy len zehlickou. Ale men tento gliss kur asia uplne pomaha, ja som stastna uz nezehlim vlasy!!!!!!

Biggi

Mám kučeravé vlasy, ktoré mi poriadne lezú na nervy. Keď si ich vyžehlím, vyzerajú fajn, ale žehlenie mi trvá 1,5 hodiny a nie vždy sa mi chce s tým tak dlho baiť. Vyskúšala som Gliss Kur Asia Straight- celú sadu a nemá ABSOLUTNE ŽIADNY EFEKT!!! Som sklamaná, no aspoň pekne vonia.

emma7

tak mne to vlasy trošku uhladilo, ako len šampón, ale kučeravé boli tak či tak, takže ja som spokojná nebola.

glis kur

ak vam mozem odporucit sampon gliss kur mi welmi pomohol vyrovnat vlasy najprv som tomu neverila ze je to zas neaka reklamna blbost ale fakt to funguje vlasy mi to dost vyrovnalo... a co sa tyka balzamu glis kur asia straigt tak by som ho rovno hodila do kosa co som aj spravila... vysusilo mi to vlasy uplne!!!!ziadny lesk len sucha slama uz som pocula viac stazosti na tento balzam!!!!!

DiAnUsQa

caftee noo si myslim ze by to mohlo fungovat eee lebo som o tom citala a samozrejme ze wam sampon nevyrovna wlasy tam pisalo ze wyrovnaa vlasy ked pouzivate celu sadu