Vyrážky na dekolte a ramenách

Candy doll

Ak by sa niekto opätovne dostal k tejto téme- lebo ja som ju prv čítala
tak mne pomohlo cistit si dekolt večer normalnou pletovou vodou, potom zasypat detskym pudrom a taktiež natierat zinkovou mastou par x do dna :) a hlavne kazdy den si to osprchovat a spať bez podprsenky len v niecom voľnom!
- vyvarujte sa mastnym jedlam inak, ja som to mala aj z toho a ked som prešla na zdravšiu stravu tak sa to zlepsilo ešte viac, môzte to mat aj z toho , že je organizmus zaneseny... mala som aj na ramenach strasne vela vyhadzanych a zmizlo vsetko skoro postupne :)
good luck

tina09

aj ja mam nie az taky velky, ale tiez mensi problem s vyrazkami na dekolte a ramenanch, pritom na tvari nemam ani jediny pupienok.. ale mne strasne pomaha obycajna gáfrová masť.. vyliecila mi skoro polovicu dekoltu.. vecer pred spanim si to natriem a a do rana su vyrazky omnoho mensie..skuste..

blade

Zdravím,
týmto vám asi veľmi nepomôžem, ale vyrážky na chrbte, dekolte a ramenách (mám ich aj ja) môžu vyť dosletkom mnohých faktorov. Všetko čo v organizme nie je s "kostolným poriadkom" sa prejavuje na koži. Môže to byť zlá strava, nedostatok nejakých živín, alergie, precitlivenosť na pot, prílišná tvorba mazu, ale rovnako aj reakcia na vysúšanie pokožky a časté sprchovanie. okrem iného univerzálny recept nefunguje, a na každého zaberá niečo iné. Ja som si všimla, že horšie je to po športe keď sa spotím a kozmetička mi poradila po osprchovaní si dekolt a chrbát natrieť fenistil gélom- ak je to prejav alergie na pot, fenistil gél by to mal zmierniť...

patuľa

ahojte...ja mám tiež tento problém..mne sa stále robia vyrážky aj na chrbte zapálené,takže v noci nemôžem ani poriadne spávať a na dekolte a tvári tiež...už fakt neviem čo mám robiť..v lete si nemôžem vôbec dať žiadne volnejšie pekné šaty ani s náznakom výstrihu a holý chrbát tiež nie lebo je to hrozné...ani na kúpalisko a medzi ľudí nechodím vôbec..a to mám len 17 rokov...a keď si náhodou oblečiem niečo len s malým výstrihom, tak to odpútava pozornosť na tie vyrážky a všetci si to všímajú...neviem už naozaj čo mám robiť...už som vyskúšala všeličo možné,ale nič nepomáha...neviete náhodou o niečom??

jancecka

ani slaný kúpel som neskúšala :D stačila mi na vyrážky na pleciach a dekolte jedna sobota a kosačka s motyčkou :D slniečko všetko vyriešilo :D

miho

Ďakujem za dobré rady a pridávam svoju:
na zapálené vyrážky je veľmi dobrý odvar zo sedmokrásky. Recept naších starých materí:
10 kvietkov sedmokrásky, ktorá kvitne celú jar, leto, jeseň ( na zimu si nasuš!) zaleješ cca 1 dcl horúcej vody, zakryješ, necháš vychladnúť ( v lete si ju prelejem do flaštičky a dám do chladničky ) a viac krát denne si zoberiem tampón namočím a poutieram sa ním.
Zaručene pomôže aj na ekzémy aj na utíšenie svrbenia.
Pekný deň!

jancecka

ahojte, ten slaný kúpel na dekolt a plecia by mi nemal uškodiť pokiaľ som tehotná, pravda? tiež sa toho neviem zbaviť, používam prírodnú kozmetiku, rôzne výťažky z čajovníkov a neviem čoho ale nič nezaberá, ani na pleť. A ešte sa to zhoršilo ako som ostala tehotná :D to si nesťažujem ale rada by som bola pekná tehuľka :D

Allie

Ahojte baby !
Citam si tu vsetko, co ste pisali..
Ja mam s tym takisto velky problem.. teraz to uz mam vyse pol rok, o mesiac mam promocie - saty s vystrihom a odhalenym chrbtom ? ach jaaaaj :(
vyskusala som vsetko mozne, ale nikdy mi nic nepomohlo... nakoniec som isla za alergologickou a testami mi zistila, ze moje telo sa nevie branit bakteriam, a preto sa mi vzdy vyhodia vyrazky na dekolte a na chrbte... chodim kazdy tyzden na vakciny - POLYSTAFANA - mam pocit, ze sa to zmiernuje !
Odporucam Vam preto ist ku alergologicky, uvidite, co Vam povie..
DRZTE SA .. a verme, ze raz to bude vsetko OK :) paa