Čokoládové procedúry,prídite vyskúšať

Príspevok v téme: Čokoládové procedúry,prídite vyskúšať
miracle

Prečo čokoláda??
Hojivé účinky kakaa poznali už starí Aztékovia a Mayovia. Keďže sa podobá na koži vlastný tuk, dokáže zahojiť drobné ranky, a tak tvorilo hlavnú zložku ich liečivých mastí. Casanova pil horúcu čokoládu namiesto šampanského a nazýval ju elixírom lásky. Čokoládu pravidelne dostávali americkí vojaci v druhej svetovej vojne. Či si dáte tabuľkovú, alebo horúcu čokoládu, záleží len na vás.
No my vám ponúkame naše úžasné, voňavé procedúry…

novinka Čokoládový pleťový program s teplým zábalom
Tento nový pleťový program vám obohatí pokožku o vitamíny, minerály, hydratuje ju, zrelaxuje, prevonia, zvláčni a aromaterapiou pôsobí aj proti stresu.
Obsahuje povrchové očistenie, hĺbkové očistenie čokoládovým peelingom, relaxačnú masáž čokoládovým olejom, teplý zábal s čokoládovou maskou a záverečné ošetrenie.
Celý program trvá 60 minút a budete sa po ňom cítiť úžasne!
uvádzacia cena: 14 €

novinka Čokoládová masáž celého tela
Je vlastne celotelovým ozdravujúcim programom. Okrem skvelej relaxácie svalov, aromaterapie, hydratácie pokožky, významne vplýva aj na celulitídu. Masáž nôh, rúk, celého chrbta a šije, je výborným relaxačným prostriedkom, ako sa uvoľniť, zlepšiť stav pokožky a ešte aj niečo pozitívne spraviť pre svoje zdravie, nakoľko množstvo pozitívnych látok, ktoré obsahuje čokoládová hmota, tomu určite prispejú. Celá procedúra trvá 60 minút.
uvádzacia cena: 15 €

objednať sa môžete na tel.čísle:0902 121 102

Aké má pozitívne účinky na náš organizmus?
Vďaka caobromínu a teobromínu, ktoré útočia na tukové vankúšiky, pôsobí očistne a stimulačne. Čokoláda, prezývaná aj nápoj bohov, okrem zoštíhľujúcich účinkov a podpory anticelulitídovej kúry podnecuje organizmus k tvorbe endorfínu a pôsobí relaxačne. Bioaktívne substancie zabraňujú vplyvu škodlivých radikálov, regenerujú bunky a zvyšujú produkciu kolagénu a elastínu potrebných pre pevnosť a pružnosť kože. Zábal je tiež bohatý na vitamíny A, E, F a H, minerálne soli, železo, magnézium a draslík. Tieto zložky v spojení s polyfenylmi a flavonoidmi spomaľujú proces starnutia a udržujú pokožku vo výbornom stave.

S čokoládou starneme pomalšie :o)
Ak je vašou slabosťou čokoláda a siahate po nej častejšie, ako si myslíte, že je rozumné, potom vás určite potešíme! Látky, ktoré obsahuje, podnecujú rast buniek, majú omladzujúci účinok a našu pleť chránia zvnútra aj z vonku. Vedci totižto apelujú na „zázračnú“ zložku kakaa pozitívne pôsobiacu na hojenie rán a redukciu vrások.

VÝSLEDKY ČOKOLÁDOVÝCH PROCEDÚR:
. stimuluje krvný obeh
. odbúrava tukové vankúšiky
. zlepšuje pružnosť a tonizáciu pokožky
. spomaľuje proces predčasného starnutia
. zvlhčuje pleť
. podporuje relax a zlepšuje psychický stav

www.studiomiracle.sk

miracle

no,ono to tam vsetko je,len sa treba lepsie kuknut,napr.na spodnej liste kazdej strany a taktiez v sekcii o nas, je komplet info co, kde ako....

studiomiracle.sk.www9.atlantis.sk