!!!!!eclaran5-surne!!!!!!!

Karamelka_M

Páli? Mňa len hrozne svrbel, akoby som mala nejakú alergiu na neho. Ale to prejde. Krém používam iba ráno, ale máličko a niekedy vôbec. A čo sa jaziev týka, s tými ti nepomôže nič, to je zničená pokožka. Ja ich mám tiež pár na lícach, ale moc ich nie je vidieť. A tvár sa mi ešte po ňom šúpala väčšinou pri nose a na brade.

nicenice

a dávaš si aj nejaký výživný krém alebo niečo také? a pomohol ti eclaran aj na jazvy, bo tých mám dosť, a tiež to mám najhoršie na čelustiach, ale ked si rozpustim vlasy tak to moc nie je vidieť. a nebude to moc videť že sa šúpem ? bo ja ho mam len dva dni ten eclaran zatial to páli dosť

Karamelka_M

Ale jasné, čistím si teraz pleť iba sama. Niekedy ide všetko tak pekne, tak zoberiem iba vreckovku, lebo nechtami si len ubližuješ a ide to fajn. No, tvár teraz v zime mám červenú a podráždenú aj ja. Ale naozaj, prvé dni používania Eclaranu boli blbé. Červenučká, ružovučká ako prasiatko, ale nevzdala som to :) jaj a to svrbenie bolo strašné :) Ale už si moja pleť pekne zvykla. Nemôžem sa sťažovať.

Karamelka_M

Tak, ja som mala akné už od 11tich rokov, ti poviem nič moc... Dosť som si za to vytrpela, hlavne na základke. A keď som objavila zázrak menom make-upu, tak som sa ho nechcela zriecť ani za nič. Vždy keď mi bolo vidieť čo i len jeden pupáčik, tak som si ho obnovovala. Aj rok som chodila ku kozmetičke, mesačne na čistenia, aj mi pomohli, ale vždy som bola celý víkend červená ako rajčinka, tak ma to prestalo baviť. Aj keď sa pleť viditeľne zlepšila... No a terajšiemu frajerovi make-up strašne vadil, zakázal mi ho používať, tak som to začala poriadne riešiť a šla ku kožnej a dala mi ten Eclaran, a dnes používam už len púder, aby som sa neleskla, make-up len pred krámami, keď sa mi trocha zhorší pleť, hlavne v tej oblasti, ako je čelusť.

nicenice

bojím sa že mi ju ten eclaran vyťahá už ju mám aj tak dosť červenú...a vytláčaš si zapalene alebo vobec nie?

Karamelka_M

Pórom asi ani nie. Neviem, ja mám strašne mastnú pleť a rozšírené póry, a pupáčiky už iba v oblasti čelusti a brady a pod bradou. Ale, póry nič moc. To už máš takú pleť, s tým nič neurobíš. Je to štruktúra pleti jednoducho. A neviem, už len čistiť pravidelne, dobre od make-upu odličovať a starať sa o ňu poctivo :)

nicenice

mam všetky druhy vyražok a dosť jaziev, ale ked dam na to make up moc to nie je vidieť...už to mám asi 4 roky

nicenice

teraz som rok vydržala bez antibiotik, zynerit som mala 3 krat, dolu na licach mam uz asi 2 mesiace take zapalene vredy a ucpate pory na celej tvary-mysliš že eclaran pomože aj porom?

Karamelka_M

To neviem, ale myslím, že nie. Ja normálne si tvár aj peelingujem, keď treba. Ale ja používam iba gél, tonikum a peeling si robím z medu a cukru, to mi nedráždi pleť. A akú máš vlastne pleť?