Multi gyn gel

SIMONA....

Ahojte, chcela by som sa spytat ci sa moze tento gel pouzivat aj pocas menstruacie... ci nemate nahodou o tom nejake info.

eni

dakujem za radu ved aj ja to mam uz vlastne chronicke tiez teraz uzivam candivac takze nechcem ist hned k lekarovi...teraz mam pauzu ale ked mam pravdu povedat tak mi zatial moc ani nepomohol...a mala som čípky gyntima probiotické tie mi vždy nachvilku pomôžu ale rozmýšlam už dlhšie o týcho geloch tak skusim ten multi gyn...

oba

Ahoj ja mávam problémy s kvasinkami už vyše pol roka, a dosť katastrofálne. Kúpila som si Multi-gyn gel a vralo doporučujem, čo ho používam tak kvasinky som nemala, to je už druhý cyklus bez čípkov a krémov a predtým každý mesiac som si niečo vkladala. Ale okrem neho mám nasadenú druhý mesiac kúru Candivac, proti kvasinkovu diétu pol roka(obmedzila som cukor na minimum, bielu múku a bielu ryžu skoro vôbec nejem) a chystám sa po Candivacu ešte na Wobenzym a od lekára mám Diflucan (antimykotikum) peroralne už toho pol roka raz mesačne.

eni

no chcela by som sa spýtať či je lepší tento multi gyn gel alebo radšej femigel? neviem čo si mám kúpiť mám pálenie nie silné ale nepríjemné a výtok...chcem najprv niečo z toho skpsiť a až potom k doktorvi...tak baby píšte aké s nimi máte skusenosti ako pôsobí ten femigel neštípe?

lyly

ahoj..no ja ho používam už dlhsiu dobu ale iba vtedy ked už ma tam dole strasne páli..tak si ho nanesiem do vnútra a musím povedať že pálenie ma prejde...takže ja ho beriem ako prvú pomoc a môžem velmi odporučiť...neviem či pomáha aj pri celkovej liečbe