Psychowolkmany - mate niekto skusenost???

Príspevok v téme: Psychowolkmany - mate niekto skusenost???
lujzulienka

Ahojte, mate niekto skusenost s pouzitim tzv.audio vizualnych stimulacnych pristrojov (AVS) znamejsich pod nazvom psychowalkmany? Maju skutocne taky kladny vplyv na zvladanie stresov, depresie, ucenie, spanok,... Mozu sa prejavit aj nejake negativne ucinky, ktore sa nespominaju? Myslim okrem oficialnych kontraindikacii. Mozu to pouzivat aj deti do 15 rokov?
Okrem toho ako ma clovek poznat, ci nespada do skupiny kontraindikacie pokial vyslovene neberie napr. antiepileptika? Dakujem vopred za kazdu radu / nazor.

oliviaaaaaaa

neviete niekto co je ten EEG Biofeedback? pocula som uz o tom ale neviem presne co to je. je to naozaj podobne ako psychowalkman?

marleeen

Tu su o tom pisane nejake veci..(to som vygooglila :))
Ale ja osobne som sa o to nikdy nezaujimala blizsie.. Takze neviem :)

www.unipo.sk

www.kolumber.com

Ak to chces vyskusat, mozes si zevraj stiahnut, ale stranku neviem, daj do googlu BrainWawe generator

potom sa mozes podelit s nami o skusenosti :)

aura137

mam ho doma na ucenie anglictiny.zo zaciatku som pri tom zaspala,a ani neviem ci som sa nieco naucila.momentalne nemam na to cas,a potrebujes na to aj pokoj.inak nemam z toho ziadne psych.problemy,to je asi blbost.

tali

ahojte,
psychow. su nebezpecne v tom, ze clovek uplne vypina svoju mysel, nekontroluje sa, je za tym aj myslim nejake duchovne pozadie - ako v okultizme, treba si dat pozor!!

lujzulienka

a z coho tieto nazory vychadzaju? Len sa chcem zorientovat, lebo udajne ich pouzivaju s uspechom aj lekari. Obdobou je aj EEG Biofeedback, ktory tiez pouzivaju lekari - neurologovia.

rrrrrrrrr

skúsenosti s tým nemám a asi ani nechcem mať, pretože som už počula mnoho názorov od psychológov a psychiatrov na psychowalkmany. A väčšinou sa zhodli na tom istom, že často sa stáva že ľudia ktorí toto používajú začnú prejavovať známky schizofrénie.... Neodporúčala by som to