Komunikácia - prekážka.

Príspevok v téme: Komunikácia - prekážka.
drobcek01

Mám 17 rokov som milý úprimný inteligentný sympatický chlapec.. veľmi dobre viem že by som nemal problém si získať nejaké dievča avšak mám 1 problém. Ešte som nemal dievča, ale velmi by som chcel. Problém je v tom že sa bojím. Bojím sa komunikácie. Bojím sa že nebudem mať o čom kecať. Neviem o čom by sme kecali spolu po nejakých 2 mesiacoch chodenia spolu. Neviem si to ani predstaviť. Som dosť ukecaný ale stále sa bojím a neviem sa toho strachu zbaviť. Vlastne kôli tomu som doteraz žiadnu nemal. Je to komplex z detstva pretože do mojích 16. narodenín som bol stále sám nechodil som skoro vôbec von a v škole som bol stále ticho jednoducho som bol outsider. Zmenil som sa teraz som normálny chalan ale to škaredé detstvo vo mne zanechalo určité stopy. Ako sa ich zbaviť? Mám z toho všetkého depresie lebo viem že dobre vyzerám viem že baby ma chchú a aj tak žiadnu nemám lebo sa neodvážim nejakú \"uloviť\". Čo mám robiť? Ako mám preskočiť cez túto prekážku?

mari anne

strach ti nahana komplex,ktory ale v skutocnosti vobec nemas,tvoje sebavedomie a dovera vo vlastne sily ti nechyba takze nic nesur hlavne bud otvoreny a nechaj spontanny priebeh tvojim sympatiam k dievcatu a ked to medzi vami zaiskri budete si mat urcite aj toho co povedat..ak vsak spozorujes,ze ti tvoje spomienky na dectvo sposobuje blok a nemozes cez to dalej tak vyhladaj psychologa urcite ti pomoze vyriesit nemile spomienky na trapenie z deckych casov!

jajuska1185

budeš kecať ved normalne s kamosmi mas o com kecat hadam aj dlhsie ako po dvoch mesiacoch nie?:P zalezi na tom co ocakavas od vztahu ty

0vecka

tiez si myslim ze to nieje problem a nevim ja moc nepoznam takych parov ktory su spolu zopar rokov a stale kecaju to uz je skor potom o tom ze sa tesia zo vzajomnej pritomnosti ... toho by som sa vobec nebal

limetka335

ničoho sa neboj:) ked s ňou budeš určite budete mať o čom kecať:) a ked bude trapne ticho, tak ju pobozkáš:D.... ja som sa toho bála ked som začala chodiť s mojim terajším... úplne odlišní ľudia, iné záujmy a všetko:) ale bavíme sa spolu, vieme sa porozprávať o všetkom:)... už sme spolu rok, vidíme sa takmer každý deň (okrem víkendov) a nejaká téma sa nájde vždy:)... tak ja ti držím palce aby si sa zbavil strachu a odhodlal si sa za nejakou ísť:)

niekto

ja som na tom bol rovnako
pomohlo my to ze som sa proste prekonal
a byvala
inak to pride ked sa budete mat radi budete mat o com kecat