pre Lenulík aj ostatné....

Príspevok v téme: pre Lenulík aj ostatné....
mirka.

ahojte! veľa sa tu píše o vedľajších účinkoch antikoncepcie. Lenulík, viem že aj ty si ju brala. mala si vedľajšie účinky? Ja ju bud. týždeň začínam brať, zo zdr. dôvodov. Rada privítam názory aj ostatných. Dosť dom prestrašená z toho čo čítam. Ale zas berie ju polovica žien na svete. Tak fakt neviem...

lenuliatko

ale ved omna tu teraz nejde :) ja uz mam dcerku.ja som len odpoveala mirke lebo v nadpise temy je moje meno.chcela vediet asi moj nazor.

lenuliatko

iwa napisala ze otec by dcere nic skodlive nepredpisal.tak bud ten otec je zly gyneokolog alebo nic svojej dcere o skodlivych ucinkoch.
hak celkovo je taka somarina.vazne uz nic horsie vymysliet nemohli na ochranu zeny.to radsej kupujme kondomy aj keby ich malo byt neviem kolko tyzdenne ale radsej takto ako potom zistit ze moj organizmus je uplne v...

Mimi323

iwa, tá stránka je komerčná, ide tam o to, aby HAK predali, tak nepovedia že je škodlivá. Je smutné, že tvoja dcéra brala HAK 5 rokov. Po vysadení je všetko OK?
Nechcela som tu písať, ale musím dať sem tento článok, kto chcete vedieť či HAK je škodlivá, tak si ho prečítajte. (Machulka sorry:))
-odkaz odstránený-

lenuliatko

iwa tak ja som teda este nevidela hak ktora by bola neskodna.je tam tolko chemie a hormonov ze tolko ich nie je asi ani v inych tabletkach.

iwa

mirka, na stránke www.anikoncepcia.sk
sa tvoju otázku opýtali lekára-gynekologa. odpoveď: aj moja dcerá ju brala päť rokov. Takže si myslím, že otec by dcére nepredpísal nič škodlivé.

lenuliatko

a este ma napadlo napisala ze ju berie polovica zien na svete...to nie je zaruka ze je hak bezpecna.dobre si premysli dalsi krok.nemusis sa pridat k stadu :)

tinusska

nilkaaa - neda mi neodpisat, ze za hak nie je luto niekt. dat tu tisicku na tri mesiace, ale za lepsiu alternativu je to uz vela...