Helicobacter

kdejeIQ

Dobrý deň,
chcem sa opýtať - Ak som bola teraz prednedávnom na operácii a robili mi komplet interné vyšetrenie - čiže aj vyšetrenie z krvi, zistili by pri tom výskyt HP, alebo je potrebné robiť testy špeciálne zamerané na zistenie HP ?
Ďakujem.

sisisi

helikobactek pylori sa moze zistit v krvi, stolici a zaludocnou sondou..Tak ta je hnusna. Aj my sme to mali- asi z vody.Hoci mame vodu z mestskeho vodovodu. Tak sme si kupili sterilizacne pero a vodu si vzdy vysterilizujeme. Bohvie ake svinstvo je v nej..A uz nas brucha nebolia. hlavne decka mali stale bolesti bruska. A museli sme brat antibiotika na toho helikobaktera. Vraj sa to lubi opakovat a tak my pouzivame Steripen a nemoze sa nam to vratit. Aj na dovolenke je to fajn..

Mirka023

Jancecka, na helikobaktera jednoznačne koloidne striebro.
No a ked sa takto stravuje, tak aspoň vie z čoho to ma.... A komu niet rady, tomu niet pomoci, ked to jej nevadi... a ty sa o ňu strachuješ.

jancecka

a čo stravovanie?Veľmi zle sa stravuje a nechce o tom ani počuť,keď jej to vyčitujem. Nič iné nepije len coly a sladké žbrndy, žiadna zelenina, samé hamburgery, pizze. Neviem ako doma ale poväčšine sa stravuje len takto. Môže to byť aj tým?

jancecka

ahojte,kamoška má helicobactera, teraz jej ho zistili, lebo mala problémy so žalúdkom, dostala trojo rozličných liekov. Chcela by som sa spýtať, čo sa dá ešte proti tomu robiť, ale niečo na prírodnej báze, vitamíny, doplnky, čaje. Ďakujem

[zruseny12]

poiu...tiez som mala helikob.sice neviem ci je uz prec,lebo nebola som na kontrole,ale treba trochu zmenit aj stravu,ked ma clovek helikob.
ja som pocula,ze niekto sa hned pri prvej liecbe ani nevylieci,ze musi brat dalsie a silnejsie antib.

nech si kupi na imunitu PROBIOFIX/v lekarni/na obnovenie crevnej flory...
aj BIO GAIA ze je dobra,a BION3...

zuzka*

pre istotu by si mohol aspoň zájsť k svojmu praktickému lekárovi, aby Ti dal urobiť testy z krvi, nech vieš na čom si.

poiu

noo vraj sa liecia teda otec us nie bo mu to preslo a brat sa liecia dokonca uz aj jeoh frajerka... ale osobne sa toho nejak neobjim bo som citla ze to zalezi od imnity a tu mam ja pohode, neviem preoc som si taky isty ale som no... ja len velmi tazko ochorem... naco sa samozrejme nestazujem