vlasová poradňa

bibba

raz som mala velmi divne obdobie. padali mi vlasy, a to nikdy nezvykli. a padali naozaj dost. bolo to asi dva roky dozadu. a mne vtedy pomohol Viaderm. ale brala som ho minimalne 3 mesiace. ale naozaj mi to pomohlo.

Tota_salena

No ak máš problémi......to vypadávanie bude suvisiet urcite s tou stitnou zlazou......ale mozes skusit sampon revalid ostat ho v lekarni za cc 7 eur...v predaji su aj tablety....alebo zájdi za svojou doktorkou..nech ta poradi mozno ti na to dá nieco...ale ked mas problemy tak neviem ci ti ti pomoze.....skore uzdravenie a krásne vlasy...:)

Sunny292

Dobry den zelam,

zufalo by som potrebovala poradit nejake vyrobky alebo procedury na velmi znicene vlasy. Vzdy som ich mala krasne, huste a silne ale uz rok sa liecim na stitnu zlazu a odvtedy sa ich kvalita o 80% znizila. Su velmi suche, lamave, bez lesku... davala som si aj melir ale odkedy su taketo, tak ich nicim mezataujem a stale je to aj tak horsie a horsie. O ich vypadavani ani nehovorim. Prosim o akukolvek radu, vyskusam naozaj vsetko, lebo urcite kazda zena vie pochopit, ze vlasy su jej krasa. DAKUJEM!!! Zuzana

Janka222

na vypadavanie vlasov mi pomomhol Šampuk NEW z Lush.cz /lush.co.uk

a na rast novych vlasov jednoznacne henna.To je aj proti vypadavaniu aj na rast vlasov,aby si mala zdrave vlasy a tak

Basa921

no ja som zacala teraz brat Viaderm Complete a vmasiruvavam si Capillan do vlasov.Zacala sm len vcera, ale dam vediet ako mi to zabralo ;)

jankaaaaaaaaa

existuje pripravok, ktory "vygumuje" umelu farbu a necha len povodny odtien na vlasoch (B4color remover), ale ked uz raz boli vlasy odfarbene tak uz to povodny odtien nevrati

ibaja

Dobrý deň.
Mám melír, ale chcela by som sa vrátiť k svojej pôvodnej farbe vlasov. Mohli by ste mi poradiť, či neexistuje nejaký prípravok pre znovuobnovenie pôvodnej farby ? Viem, že melír je najjednoduchšie nechať vyrásť a postupne vystrihať , lenže podľa môjho názoru je vyrastajúci melír veľmi nepekný.
Ďakujem za rady.