co je to?

Príspevok v téme: co je to?
ja=)len ja

ahojte...chcem sa opytat nieco aa cakam normalne odpovede... mam nadchu trochu kaslem mam hlieny a aj oci mi slzia lenze mam aj zaludocne probleby...je mozne ze je to senna nadcha lebo niekde na nete som citala ze to boze byt...len newem ma niekto podobne skusenosti???...alebo mozem byt tehotna???...lebo ta nevolnost je rano ale aj pocas dna...ja uz newem uz mi s toho jeb_a...dakujem za opovede=)

vsevedka

Júj, jaja, si ma nepochopila-delphia, oxy, nie je tvoja diagnóza, to som len pre delphiu+oxy napísala, že dreviny kvitnú i kedˇvonku snežilo.Jajka pre teba som písala ten rozdiel medzi sennou nádchou a nádchou pri nachladnutí.
A ako sa máš? Ešte nádcha, či kašeľ pretrváva, či si už OK?

jaja_17

sekla si sa o rok...a citala som na nete tiez ze sa nieco take moze stat ked ma chalan na prstoch spermie zavedie ti prst do posvy a je to!

alicakl

jaja17-buď máš trinásť, alebo by si mala urýchlene absolvovať sexuálnu výchovu, zvlášť kapitolu-ako sa plodia deti

vsevedka

delphia,oxy-ale kvitne!!!Aj keď to podľa počasia nevyzerá.A nielen breza, ale i lieska, jelša, topoľ, vŕba, dub, javor, jaseň a sedmikráska.

jaja rozdiel medzi sennou nádchou a nádchou pri prechladnutí rozoznáš(lebo ani testy nemusia byť hneď preukazné)
väčšinou podľa hustuty a farby sekrétu.Kým pri alergickej nádche je väčšinou redší a priesvitný až biely, u nádchy o niečo hustejší(nie vždy)a sfarbený do žlta až zelena(pri pridruž.bakteriál.inf.).Na alergickú nádchu a svrbenie očí zaberajú antihistaminiká(teda príznaky utlmujú, alerg.nádchu neliečia), sú aj voľnopredajné v lekárni.Z doplnkov nechemických Pycnogenol a niekt.doplnky so sírou, žihľavový čaj obsahuje tiež prírodné antihistaminikum.

jaja_17

ale najviac ma stve to ze mi nic nechuti jest teda uz som jedla a je mi lepsie ale za dva dni 2 kilo...ako sa mam dat dokopy...lebo takto ked ma aj pratel ukludnil tak mi je fajn v pohode a mam nieco take ako PMS...bolia ma krize, a vajecniky...dufam ze dostanem kramy...jaj boze ja nechcem byt dievca!!=D...

jaja_17

ale vies nikdy nevies co ak sa dotkol seba a potom isiel do mna vravel ze ne..ale i tak je mi uz lepsie...a vraj tehotnym zenam chuti jest a mne vobec za tieto dva dni soom schudla z 45 na 43 kilo=(...ja newem co uz mi je...ale mam pocit ze je to aj o psychyke..idem sa liecit!=D

alicakl

jaja17-tak to by musel mať priateľ inak čarovný gecík,keby ťa ním oplodnil pri prstovaní :-))))) tomu by sa hovorilo super mega total umelé prstové oplodnenie