neviem ci je to ok...

Príspevok v téme: neviem ci je to ok...
hjhjhjhjhj

ahojte...prvykrat som spala s mojim priatelom, mal kondom a nedoslo to ani do stadia zeby sa urobil...takze logicky nemam byt z coho tehotna, ale 15 dni mi meska menstruacia, nemam ziadne bolesti...ziadne priznaky nic...stalo sa niektorej z vas, ze jej po prvom milovani vynechala menstruacia??..a este slom si pre istotu spravila tehotensky test...chcela by som vase nazory, co by som mala urobit

hjhjhjhjhj

ahojte...dakujem vam za povzbudenie...potrebovala som to, dodnes sa nic u mna nezmenilo...uz tyzden pijem zensky caj a beriem lieky, ktore mi povedala lekarka, ze mam brat ak budem mat tazkosti, no zatial sa nic nedeje...necitim sa nejak chora, ale to s tou psychikou si pripustam...snazim sa byt kludna...no neviem..uvidime, ak sa nic nestane v najblizsich dnoch..navstivim lekarku...ale aj tak pekne dakujem:)

ach

menstruaciu dokaze ovpylvnit vela faktorov ako napriklad aj psychika... mozno si ju stresom sama oddialujes... mozno si prechladenaaa... ale tehotna urcite nie si takze sa nemas coho bat =) sa v prvom radse ukludni nech s teba opadne stres a uvidis ze kramy dojdu... hmm??? tak daj potom vediet ako to dopadlo =) drzim palce.. ale tehotna urcite nie si =)

limetka335

a doteraz si mávala menštruáciu pravidelnú?
pre telo je prvý sex veľká zmena... je to zmena aj po psychickej stránke a tá vie menzes dosť ovplyvniť... neboj sa určite ju dostaneš:)

evelin444

aj mne meškala menštruácia po prvom sexe... takmer mesiac..takže si myslím, že je to v pohode a nemáš sa čoho báť.. :)

policka

ja som spala nedavno prvy krat s priatelom, bolo to tesne pred menstruaciou, takze by som mala byt neplodna vsak? menstruaciu som dostala ale viem ze v prvych mesiacoch moze byt... a spravil sa do kondomu

hjhjhjhjhj

leerka ako si to myslela, ze som si test robila zbytocne, tak, ze je na test skoro alebo, ze nemam byt z coho tehotna???