nenávidím svoje telo....

Príspevok v téme: nenávidím svoje telo....
mini20

neviem preco musím mat akurát ja takýto problém.... mám nadmerné ochlpenie....na brusku, chrbte a uz aj v okolí bradaviek...neviem co mám s tým robit...nemôzem sa uz ani len vyzliect...abo íst na kúpalisko...nenávidím sa...neviem ako to mám maskovat....odfarbovat? a cím? nie je to nezdravé a nemôze mi to ublízit??? vytrhávat to nechcem a nechcem íst ani k doktorovi, bo som brala uz HAK a nezabralo....ja uz naozaj neviem...nenávidím sa.......................

suns

endokrinologia sa zaobera vyskumom zliaz s vnutornym vylucovanim a zaobera sa tiez hormonmi. Kamarátka bola v 9.triede, merala iba 145 cm, vazila tak 55kg, cize mala baculka, isla na vysetrenie, ci nie je porucha vo vyvine a nebola. bolo len treba pockat a dnes je vysoka a schudla. Ked mas problem, zajdi za obvodnou, vypytaj si odporucenie k endokrinologovi, ten ta vysetri, da ti nejake vitaminy, resp. tabletky, ktore ti daju tvoju hladinu hormonov na spravnu mieru. No netrva to tyzden.

aj ja, aj ja

co je to endokrinogogia? ako sa tam vysetruje? pošle ma tam obvodna, alebo ako?

a ked predpisu nejake lieky, tak potom sa ochlpenie strati?

suns

a ked sa budes nenavidiet, nepomoze ti ani ta najlepsia liecba! Zakladom vonkajsej krasny je krasa vnutorna! Maj sa rada, nestresuj sa a uzivaj si zivota! TO PLATI PRE VSETKY KOCKY:)

suns

nadmerne ochlpenie je OCHORENIE! Nemas sa preco nenavidiet! Hore hlavu a chce to skontrolovat hormony, mas ich privela - muzskych.. brala si HAK s anti-androgennym ucinkom? nezabrala? skus endokrinologicku! MUSIS ZISTIT PRICINU, NIE RIESIT DOSLEDKY!

magy357

Da sa to riesit rozne - trvalou laserovou alebo elektro-depilaciou, aj ked to samozrejme nie je zadarmo... Treba sa spytat nejakej kozmeticky. Podobne veci robi vela kozmetickych salonov. Btw, bud rada ze nemas nieco horsie - total krive nohy alebo inu deformaciu, to by ti uz asi ziadna kozmeticka nevyriesila ;)