Vzťah - starsia zena a mladsi muz

Príspevok v téme: Vzťah - starsia zena a mladsi muz
teresa21

Ahojte.Chcle by som vediet nazor, ci podla vas dokaze vydrzat vztah kde je zena starsia od muza...Ak ano, aky je podla vas amximalny rodziel medzi nimi aby to klapalo...Konkretny priklad: ona ma o tri roky ako on..on 25 a ona 28..lebo mne sa to nezda velmi realne..(Kedze on mal vztahy uz so starsimi ale nikdy mu nevydrzali)...vacsina zien nechce maldiseho ale skor starsieho..co si o tom ymslite vy?

Majkyy

Tiež poznám z okolia, že manželka narodená ročník 44-ka a muž 46-tka alebo manželka ročník 51-ka a muž ročník 54-ka a manželstvo vyše 30 rokov bez problémov funguje, tak prečo nie . . .

LuboMajkrak

Vždy som bol len na staršie, a aj charakterovo, povahovo sa viem prispôsobiť, teda, že aj so staršími ženami sa dá úplne normálne pokecať, jasné, majú už síce trochu iné starosti, iné záujmy či vnímanie na svet, takže sem tam dôjde predsa aj k situácií, že žena sa začne o niečo intenzívne, napr. v obchode zaujímať a chlap ako keby spustí z toho očí a ide po niečom a žena mu neskôr povie, ako keby si bol ešte taký nezrelý alebo bol duchom prítomný niekde inde ako Ja. Ale to nie len pri vekovom, ale aj pri pohlavnom rozdiele, lebo toto sa dosť často stáva aj keď je chlap buď starší alebo medzi nimi vôbec nie je vekový rozdiel, napr. žena je s deťmi doma a muž ide s kamarátmi na pivo atď. Ale áno, môže byť, že sem tam dôjde aj k nedorozumeniu, že žena svojím vekom môže mať také alebo hentaké potreby, záujmy, čo môže byť úplne odlišné ako mužove, ale to len sem tam, ako kedy, tu by ani tak nešlo o nejaký vekový rozdiel, teda, či naozaj je žena staršia, ale skôr o koľko, lebo keď je to tak do cca 3-5 rokov, tak je to viac menej rovnaké ako keby bola len rovesníčka, bez vekového rozdielu, keď je to cca 8 – 15 rokov, to už je také, no, no, nie najlepšie, ale ešte sa ako tak dá, keď je to tak 15 – 20 rokov, to už vážne málo čo, skôr či neskôr sa to tak či tak rozpadne, a keď 20 a vyššie, tak z toho už vážne vôbec nič nebude, lebo to by Ti mohla byť už matkou, teda je už z inej doby, takže aj záujmy budú diametrálne odlišné. No a ešte mladšie ženy, tak do cca 2-3 rokov ešte ako tak v pohode, ako keby rovesníčka, aj keď no, niekedy pomyslíš na staršiu alebo bez vekového rozdielu, ale v tomto to môže skôr zohrávať povaha, záujmy ako nejaký vek 3 roky menej. Do 5 rokov a viac je to už také, že ešte energická a divoká žena, čo už nie je tak dobré a cez 5-10 či viac to už vôbec nie, to už bude pre teba iba čisté decko. Takže, keď mám len tak optimálne poradiť z vlastného pohľadu, tak najlepšie do 5 rokov staršie by to bolo úplne OK ! Aj tak nechápem, že prečo tu až tak riešite „práve“ ten vek, pričom toto je až druhoradá záležitosť, pretože prvoradá je ako vždy povahová zhoda, prípadne, či sa Ti páči ako výzorovo atď. ? ? Mne to skôr tak príde, ako keby za tými rozpadmi vzťahov nikdy nehral vek, ale vždy len rozdielne povahy, že skôr či neskôr došlo k hádkam a podobne, preto vždy si najprv zistiť, že aké je človek znamenie podľa mesiacu narodenia, aké si ty, a či sa k sebe vôbec hodíte ako to len horoskop uvádza.
Alebo skôr už, že podľa tvojho znamenia sa aké znamenia k tebe hodia. Jasné, niektoré viac, niektoré menej, ale ku každému to vychádza rovnako, že iba 1/4 z narodených v danom kalendárnom roku, t. j. maximálne 3, viac určite nie, alebo ostatné ako tieto 3 budú síce viac menej ešte podobné, ale už nie tak dokonalé, aby to bola záruka vzťahu, porozumenia si navzájom, tam to už také dokonalé do poslednej bodky iste nebude, len aké také. Samozrejme treba ako vždy rátať so zákonom schválnosti, t. j. 2 + 1, teda, že začíname od seba, čiže naše znamenie bude zhodné s rovnakým alebo zároveň nezhodné, pretože rovnaké póly nemajú príťažlivosť, čo ho ako bonus (šťastie pre nás) treba vybrať veľmi podobným k tomu nášmu a samozrejme tie zvyšné dve ostávajú také, ako to káže práve horoskop, čiže dokopy z troch by sa to v konečnom dôsledku mohlo rovnať až na štyri, že ak by náhodou ani jedno z toho nevyšlo podľa pravidla do tretice všetko dobré (3x a dosť), tak ešte stále tu máme akýsi bonus ako žolíka (zadné vráta, t. j. poistku) – že si to musíme akosi prispôsobiť, ak to už ináč vážne nejde ani s Božou pomocou. Ale samozrejme tak ako všetko má svoje výhody, nevýhody, tak isto to bude aj s tými tromi znameniami, nie že by jedno malo viac výhod a druhé iba viac nevýhod, ale jedno sa hodí viac k týmto životným situáciám a druhé zas k iným, takže v podstate jedno má viac výhod v tejto oblasti a druhé viac výhod v inej oblasti a samozrejme naopak, tým počtom nevýhod v daných oblastiach. Ale nikdy nečakajte, že aspoň jedno z tých troch bude iba to najideálnejšie, najlepšie, čo ste mohli kedy vo svojom živote nájsť. Lebo tak ako to platí pri všetkom, tak aj pri tejto oblasti, že všetko dobré má iste aj nejaké tie muchy, že ? Ako nejakú menšiu nevýhodu ! Takže odporúčam fakt už iba, vyberte si jedno z tých troch, ktoré má práve iba pre Vás najmenej nevýhod a iba to je akási garancia kvality, že ste si vybrali len to najlepšie, čo ste kedy len mohli ! ! Napr. Ja som Váhy, tak u mňa to platí, že Vodnár alebo Blíženci (Blíženci stabilnejšie, no Vodnár skôr kvalitnejší do manželstva), no, a keďže pri rovnakom znamení (póle) platí akási negácia, lebo „protiklady priťahajú“, tak by som to zamenil použitím pravidla (do tretice všetko dobré), teda vybral z troch, a to, Lev, Strelec alebo Kozorožec, iné by tam už len z princípu nepasovalo. Možno, ešte, kto má aké krstné meno, čo až tak veľa neprezradí, kto sa čomu ako hodí, ale aké krstné meno, tak sa daný človek aj správa, to z neho prevažne vyžaruje, to možno od neho v daných situáciách očakávať ! U mňa to vychádza, že Simona.
Preto všetci ostatní, nie vek, ale horoskop + krstné meno ! !(prvotriedna záruka dlhodobého vzťahu bez hádok s potešením) ! ! !

LuboMajkrak

MARSAILES, poradiť Ti môžem, že OK, ak je ročný rozdiel, len čo nie je normálne, že ani ju nepoznáš, nevieš, aké má v skutočnosti povahové vlastnosti, nevieš jej znamenie, či sa k tebe vôbec hodí, tak na čo to tu riešiš zbytočne a ten vzťah Ti vydrží do roka a potom spadne ako domček z karát ? ? Tiež mi tak pred rokmi radili mamine kamarátky, že čo si už konečne niečo nenájdeš a ja som odpovedal, na rok, dva sa to "vôbec" vyplatí ? To asi tak isto, ako keď východniar ide do Bratislavy, lebo si myslí, že tam je to úplne iné a nakoniec sa vráti domov buď len z prázdnymi rukami alebo možno ešte aj horšie, lebo tiež má len pár stovák + drahšie náklady ako na východe, čiže rovnako, ale čo už, vopred si nič neprepočítaš a nakoniec aj dopadneš ako dopadneš, takže odporúčam, najprv si aspoň trochu prerátaj, zhodnoť, či vôbec a až tak to začni skúšať, či sa Ti aj vyplatí, lebo keď nevieš, že čo vlastne robíš, tak vždy skôr či neskôr to nedopadne tak, ako si si len vopred predstavoval ! Nepúšťaj sa naslepo, ak nemusíš . . .

LuboMajkrak

"Ahojte, mám 13 a páči sa mi 20 ročný chalan je to normálne ? Ja si myslím že ani nie." No, moja milá, normálne to síce je, len čo ešte nie je normálne, že máš len 13, chodíš do školy, bývaš s rodičmi, nevieš sa ešte osamostatniť, alebo proste ešte nemáš veľmi na to IQ, aby si sa vedela aspoň o seba postarať, poprať, navariť, poupratovať, vedieť sa vynájsť v krízových situáciách, takže ešte s chlapom ani krátkodobý vzťah žiť nemôžeš, skôr okolo 20 môžeš niečo také skúšať, zatiaľ také nechaj tak, lebo také vzťahy nie že vydržali pár "rokov", ale len pár "mesiacov" alebo možno len pár "dní", čo je úplne o ničom, teda len čisto ako z frajeriny pred rovesníčkami, nič viac, takže nechaj tak, vydrž, snívaj a možno sa Ti časom bude páčiť niečo iné, zmeníš názor zrelou (zdravou) úvahou !

LuboMajkrak

Prečo ste to nedali do témy (kategórie) sexulógia, ale práve tu, kde sa riešia len každodenné záležitosti, a nie takého špecifické veci ?

LuboMajkrak

Neviem, že čo to je vlastne za hlúpu otázku, ale viete, že koľko takých vzťahov poznám len v mojom okolí či rodine ? Nechcite vedieť, vážne, ani nechcite vedieť, ale viac menej prekvapivo dosť ! No, áno, je to tak.
Napr. môj strýko si zobral ešte počas ČSSR staršiu ženu o 2 roky za manželku, ktorá už mala dieťa s iným, teda 2 - ročnú dcéru, čiže dcéru mal v toľkých čo on vtedy, keď sa brali a spolu mali o 2 roky ešte ďalšiu svoju dcéru a o ďalšie 2 roky ešte posledné dieťa - syna (2 vlastné a jedno nevlastné). Ako vzťah úplne v pohode, lebo na veku nezáleží, len problém bol v tom, že bola trochu naivná, po dosť krátkom chodení sa vzala, lebo mala ako keby nechcené dieťa, teda nie že nechcené, ale neplánované otehotnela a potrebovala sa rýchlo dostať do stavu manželstva kvôli dieťaťu, akási formalita, lebo vtedy ešte peniaze a majetky nehrali žiadnu rolu tak ako dnes. Celý život si viac menej nie najlepšie rozumeli tak ako na začiatku, vážne, nie kvôli veku, ale boli tak trochu rozdielne povahy, hoci len podľa horoskopu spolu pasovali, dosť často sa hádali, až si nakoniec po 25 rokov manželstva našiel ženu mladšiu o 7 rokov, ale až v 52 rokoch, ona mala vtedy 40 - 50, takže to je už trochu iný prípad. Ono to je tak ako so všetkým, že všetko Ťa po čase prestane baviť, začne akosi nudiť, a po 20-30 rokoch manželstva je to už len akýsi stereotyp, toľko ľudí či susedov poznám, čo si po tak dlhom období v manželstve akosi prestali rozumieť alebo si len proste liezli na nervy navzájom. Druhý strýko ma tiež ženu staršiu o 2 roky a tiež s ňou žije oddelene, lebo ten istý prípad, že si liezli akosi časom na nervy, proste gény, to nezaprieš. A toľko známych, zbytočne by som sa tu rozpisoval, nemám čas, ale žena je od muža staršia o 2 roky a manželstvo alebo len vzťah funguje stabilne, tak potom ? Osobne poznám aj manželský pár ako manželia kolegovia v práci, síce bezdetný, že žena je od muža o 8 rokov staršia, a zatiaľ všetko OK, tak čo ? Alebo Mojsejovci, teraz už síce nie, ale Nora bola od Braňa presne o 10 rokov staršia, bezdetný, alebo ako by nie ?

Jan21

Mám 21 mám o rok mladšiu priateľku vzťah úplne normálny dospelý avšak toto leto som sa spoznal s jedným 30 ročným dievčaťom.
Dlho sme si písali, potom volali, neskôr sa začali stretávať viac a viac, až sme skončili u nej v posteli... Momentálne som v situácii že sám seba nenávidim za to ako som to mohol spraviť svojej priateľke avšak mám pocit že som našiel v, o 9 rokov staršiej žene spriaznenú dušu.
Prosím neodcudzujte ma, tiež som si vravel že niečo také v živote nespravím avšak srdcu človek nerozkáže...

Takže k téme, staršia žena - mladší muž asi toľko, že na veku nezáleží, pokial si dvaja maximálne rozumejú :-)

JurajkoLM

Podla mna a skúsenosti ake mam ja vek nehra vobec ziadnu rolu vo vzťahu riziká su furt to.je jedno starší mladší všetko si to vytvárame vo svojej hlave a staršie ženy vzdy pôjdu po mladších ludoch poznam vela kamarátov co maju vo vztahu rozdiel aj 13 rokov.napriklad a funguje im to ako ano po case možno nebude ale mozno.bude láska vzdy opadne pocase uz je to len stereotyp zivota po nejakych 5 rokov vztahu a povinnosť byt spolu ja mam 24 rokov a vzťah si.zacnem.kludne aj ked bude mat 40 je mi to jedno len aby dobre vyzerala a bola rozumná

Bmhhhh

3-5 rokov nie je veľa/to nevidieť na organizme/
A u niektorých ani 10.
Už Nad 10.....to už može napr ona bude mať 65 a On 55r-tak tam by bolo vidno Alebo ona 65 a on 50.
Ale záleží ako to majú oni-tu vnútornú lasku.teraz také je