Liečba mykózy pomocou Tea Tree?

Lambada

Ahojte....kajinka aku tobolku s probiotikami?.ja mam stale s tymto vytokom problem aj chodim ku gynekologovi a ten tvrdi že moj priatel sa ma liečit pritom mu nič nieje.ako teda zlikvidujem ten výtok?prosím poradte!!!

einhorn

Ahojte! ja sa teraz tiez podobne liecim.No nedávam si to na tampon,ale urobila som si roztok tea tree oleja s mandlovym olejom a natieram si to umytym prstom.Zacala som 2 kvapkami na 50 ml mandloveho oleja(lepsi by bol kokosovy panensky olej bio,lebo ten samotny ma antimykoticke úcinky),no to bolo po 2 dnoch bez úcinku.Tak som si dala 10 kv.na 50 ml oleja ,no a to uz zaberá...nestípe to,ako som cakala a po 2 dnoch (aplikácia 3-4xdenne)je mi uz o 80% lepsie,bez svrbenia a pálenia.

kajinka

baby ešte doplnam že ano jedna sa o ten štipajuci olejček ale treba tie dve kvapky kvapnuť do stredu tamponu aby bebol priamy kontakt s pokožkou lebo by ju fakt vyštipal....da sa aj tak že si spravite z neho roztok s prevarenou vodou a potom môžte vyplachovať ...v zriedenom stave potom už tak neštipe

delphia

mykoza sa urcite nevylieci 2 dnovou aplikaciu canestenu. na to, aby sa celkom zlikvidovala, liecba musi byt dostatocne dlha. 2 dnovym natieranim sa akurat potlacia mykoticke prejavy, ale spory preziju a po kratkom case opat sa prejavia svrbenim a vytokom. je to pliaga, ktora potrebuje na vyhubenie dostatocne dlhu antimykoticku terapiu.

nika456

,,cajik,, tak si kukaj co si mazes na pucu a mozno ta nabuduce nebude stipat, sak ty ani nevies co si si tam dala...

cajik

To nie je nahodou ten,co tak stipe? Raz som to spravila.Ale prvy a posledny. Skoro som sa zblaznila od bolesti,ako to stipalo.Ale neviem ci to bol tea tree alebo nieco ine.NAjskor ano. Mne na podobne pliagy pomaha canesten,tiez mam za dva dni po probleme..