Orgazmus

Samanta332

Ahoj ...máme presne rovnaký problém,,,ja tiež mám orgazmus za každým ked si to robím sama..dokonca sa mi stalo že som si to robila 5 krát za den a zakaždým som dosiahla vrchol..skús sa s ním o tom porozprávat..alebo si dat pohár výnka a uvolnit sa..zavriet oči a vnímat len jeho,,tak poradili aj mne no uvidíme,,

nathalka

ja som tiez na tom tak, a mam priatela, ktory teda mysli ovela viac na mna ako na seba, ale aj tak to nejde, mne to nejak zily netrha, ale jeho to trapi, ze ma nedokaze uspokojit, skusali sme vsetko mozne, ale nic zatial... ja len dufam, ze ho to nebude stvat natolko, aby vznikali nejake rozpory..

leila88

Je mi vas trosku luto, dievcata, ze ste sa nechali takto zblbnut touto pomylenou kulturou ktora pocita orgazmy ako trofeje. Trosku faktov. Iba 1 z 10 zien ma orgazmus vzdy (pri vaginalnom sexe). 1/3 nema orgazmus nikdy, alebo len zriedka. A velka cast z tych ostatnych az v urcitom veku, po nejakom case atd. Takze predtym nez zacnete mat mindraky sami zo seba alebo zacnete obvinovat partnera ci striedat jedneho chlapa za druhym sa skuste zamysliet ci je vo vasom zivote naozaj najdolezitejsie mat orgazmus uz buduci vikend.

kacenka22

ahojte, ja mam chalana uz dva roky. lubime sa vsetko nam klape okrem sexu, neviem preco, hadam jeden krat som mala orgazmus. Bojim sa ze sa rozideme prave kvoli tomuto..on by chcel sex casto, mne staci jeden krat do tyzdna.neviem co je somnou..uzivam HAk, mozno je to aj tym, ale uz som vymenila dva druhy a stale je to to istee..

mircoMY33

no asik to bude tim ze sa este pred chlapcom nedokazes 100% uvolnit.Takze musis mat iba jedneho a stale a stale sexovat a potom za neake roky sa dokazes uvolnit

K-r-i-s-t-y2

no moja skusenost-da sa povedat dost partnerov,6 rocny vztah a ani jeden orgazmus..sama sa urobim v pohode...takze-pre vsetky co si myslia,ze je chyba vo vas.OMYL...nenasli ste len toho spravneho chalana.tak ako tu niekto napisal,chalan v prvom rads musi mysliet na zenu,nie na seba..teraz som sa nasla cernocha :-)) a pri predohre prestavam ratat pri 5 orgazmoch :)))som s nim uz vyse roka a mam taky sex po akom som vzdy tuzila :-)