hrcka :(

Príspevok v téme: hrcka :(
danuška

V predposledny den menzesu sa mi z vonkajsej strany malych pyskov spravila akasi podkozna hrcka. Vytlacit sa neda, ma asi 0.5 cm, na dotyk je makka a bolestiva. Co to moze byt? Hygienu dodrziavam, mam staleho partnera...moze to byt aj velkym stresom? prosim poradte, som mimo SR, ku gynek. najblizsie 2 tyzdne nemozem:(( mam strasny strach, co to moze byt, ked tu citam o vsetkych tych HPV, herpesoch, kondylomoch :(((

kaktuska

Stale lepsie nez cakat ze ti to prejde same, potom sa ludia cuduju ze to prerastie do ovela vacsieho problemu a musia behat po dalsich doktoroch.

martinaB

baby, ja som na tom so stresom a s hladanim symptomov podobne. tak strasne sa bojim ze dostanem nejake bradavice alebo herpesy alebo ostatne choroby ze aj ked mam len nejaky drobnucky problem uz panikarim.tak neviem ci je lepsie vediet o vsetkych tych chorobach alebo radsej zit v nevedomosti ???? ja utekam ku gynde aj zo somarinami :(

kaktuska

Preboha preco sa bojis ist ku gynekologicke ked mas hentaky problem to sa menej hanbis s tym uz rok behat a nic nerobit?! Kolke baby rychlo bezia na gyndu s mensimi problemami. Zatni zuby a uzaj tam bez ved to mas uz velke! To chces dozivotne behat s verdom na ...?!

faith

Ja mám presne taku hrčku:(Ale má už 5cma a mám ju viac ako rok...Newiem čo robiť, ku gynekologovi sa prišerne hanbim isť..

kaktuska

Vola sa Bactroban. Viem o com hovoris ja som sa toho tiez ale poooriadne zlakla. A tiez som mala vtedy stresy koli opravaku z jednej skusky, malo som spala, vela kavy a pod. takze som mala oslabene telo, skus si zohnat aj nieco na posilnenie imunity pomohlo by.

danuška

nevies aku masticku? aby som to skusila kupit... dakujem pekne (snad to nebude nic vazne, aj ked sa sialene bojim, nikdy som ziadny intimny problem nemala :( )

kaktuska

Ja som to mala tiez nie je to nic vazne mne povedala doktorka ze to je z nosenia uzkych a nepriedusnych nohavic alebo nepriedusnych umelohmotnych nohaviciek ked je teplo tak skus do vtedy nosit nieco volnejsie. Ja som na to dostala masticku a do tyzdna to bolo prec.