CO MAM ROBIT???:(

Príspevok v téme: CO MAM ROBIT???:(
Peta008

ahojte, prednedavnom som sa dala dokopy s jednym chalanom..v kuse sme si pisali, volali, prezvanali..neviem co sa teraz zrazu stalo, ale uz 3 dni sa mi vobec neozval, jeden den odzvonil na moj prezvon a tieto posledne 2 dni mi ani neodzvonil!! :( prosim poradte mi, co mam teraz robit? som strasne neskusena v tychto veciach..aj ked mam 18 tak je to v podstate moj prvy chalan..predtym som mala jedneho ale to bolo iba na kratko..taka kratka letna laska..odkedy som spoznala toho chalana, co teraz s nim akoze ,,chodim,, tak na nic ine nemyslim iba na neho..strasne mi chyba ked nie sme spolu, rozmyslam co robi, rozmyslam ci nahodou nema nejaku inu babu alebo co ked sa mi vobec neozyva..:( ja som z toho uplne znicena..ani do skoly sa neviem prinutit sa ucit lebo myslim len na neho a bojim sa ze to vsetko skonci..:(( prosiiiim poradte co robit? myslim si, ze prva mu napisat co sa deje asi nebude najlepsi napad, lebo to bude vyzerat ze sa mu vtieram..aj tym, ze ho prezvanam si myslim ze dobre nerobim.. :(( prosiiim pomozte, lebo sa asi psychicky zrutim..:((((((((((((((((((

tereza2045

podla mňa mu môžeš napísať. a vyriešiť to. ale skôr si myslím, že pokial neleží v nemocnici po autohavárii a nie je spôsobilý písať, prezváňať, hovoriť tak to má už v hlave vyriešené. podla mňa ho to len prestalo baviť, zistil, źe si nesedíte a pod. vela mladých chalanov dáva najavo svoj neskorší nezáujem takýmto spôsobom. lebo to nedokážu povedať. to je asi vše. a mám to aj z vlastnej skúsenosti aj iné baby to už zažili.. každopádne ti to nestojí za oplakávanie. si ešte mladá holka, nejaký trapoš, čo nevie veci povedať nahlas ťa nemá prečo rozhodiť. leto už je tu. tak si ho užívaj. či už s ním, alebo bez neho :)

sway

Co znamena pred nedavnom?Lebo vies,niektorym chlapom staci sex a potom staci,nechcu vztah..Ci to nebude aj ten tvoj.Ty si sa zalubila,on nie a nema "gule" ti to povedat na rovinu,tak sa odmlcal..Tazko sa radi,napis viac.

dobra vila

Peta, ja by som mu na tvojom mieste urcite napisala. Preco by to bolo vtieranie, ked akoze spolu chodite? :) Aj ked to je este v zakladoch, aj tak ste tak ci onak jeden par. A tam nie je take, ze napisem, nenapisem....az ked...az ked ona...atd.
Urcite ze je unavne, ked pise stale iba jeden a druhy iba odpisuje.
Pises, ze aj ty si mu velakrat pisala prva, tak sa tomu nebran. Mas narok vediet, co sa deje. Ja by som sa narovinu spytala, ci sa nieco deje (ved je nad Slnko jasne, ze ti chyba jeho pritomnost a spolocnost, pokojne to tam napis :) ). Coho sa bojis? Ked spolu chodite... Prejavit naklonnost je uplne normalne... Nemusis tam tvorit hotovy roman. A uvidis, co potom. Predpokladam, ze ma v sebe aspon tolko, ze ti odpise. Dufam, ze pozitivne, a ked negativne, tak vies, na com si. Ale pride mi to cudne, ze aj keby to s tebou chcel ukoncit, tak to urobi takymto sposobom, ze ti zrazu nenapise, nezavola, neodzvoni... To moze mat vela faktorov, ktovie. Urcite mu napis a daj vediet, co sa deje dalej, az potom si vedia iny urobit nazor. Drzim ti palce, NAPIS MU.

Peta008

aj ja som vela krat mu prva pisala alebo prezvonila... :(( .. ale dik za radu... PROSIM AJ DALSI MI NAPISTE VASE NAZORY :(

darika

Petka,v dnesnej dobe nie je vtieranie,ked aj zena sa ozve prva.ved doteraz to robil on,nie?Tak nic sa nestane,ked mu napises-Ako sa msa?Mas nieco nove?Si sa neozval,tak len tak,ze ci si v poriadku.
Kludne mu mozes napisat.ked sa ti neozve,potom premyslaj,ale nebran sa tomu sa ozvat aj ty.