aky je vas nazor?

bon

zufalec, jasne ze clovek moze byt stastny aj ked nema taku skolu aku si vysnival, ale asi si to myslel inak´, ako to tu pochopili mnohi, ja som mala tiez vysnivanu skolu, uz od malicka, lenze som sa zlakla a nesla som to studovat, som teraz na inom odbore a lutujem a myslim ze do konca zivota budem lutovat, ze som to neisla aspon skusit, tato vyska ma sice bavi, a aj ta robota, ale stale budem mysliet na to druhe, a uz je neskoro zuacat s tym druhym, pretoze studovat do 30 nechcem..., takze ak ta neprijali na tu skolu na ktoru si chcel tak na inu radsej ani nechod,nema to zmysel trcat niekde ak ta to nebude bavit, jedine ak si najdes aj oblubu v tomto druhom, ak nie, aj tak odtial odides...aspon to je moj nazor

alzbee

Poznam ludi, ktori to dosiahli daleko aj bez vysokej a aj takych, ktori vysoku maju a robotu o hovne...ja teraz studujem prvym rokom environmentalistiku, lebo mam rada prirodu a vzdy som sa zaujimala o jej ochranu. A dlho som ani nechcela ist na vysku...az vo 4.rocniku na strednej som si uvedomila, ze mne sa este sakramentsky nechce ist do roboty :-D a zato som aj sla na vysoku-proste si predlzit studentsky zivot :))) a ten odbor ma zatial vobec nebavi...ale mna maloco bavi...mna ani stredna nebavila, aku som si vybrala, ale dako ma to netrapi :D uz by sa mi nechcelo podavat si na inu skolu prihlasku, lebo aj tak vobec neviem, co ma bavi a co chcem v zivote robit. Verim, ze raz na to dojdem:))

zuzic

zufalec chapem ta.ja si neviem predstavit ze by som studovala nieco ine a potom v zivote robila nieco ine ako ma bavi. potom by som sice bola stastna kvoli inym veciem ale to ze nerobim to co ma bavi by ma mrzelo. ale casom si clovek zvykne na vsetko. ked sa nedostanes na tu svoju skolu vsetko ti padne ale neskor to prejde

zjuzjika

ja som zacala stuodvat vysoku skolu a nedokoncila som ju... a co? to mi vobec ku stastiu nechyba...mne stacia ku stastiu ine veci........ a nie ci mam vysku..

saja

No,to su tie typky,ktore si myslia,ze cim viac studoval,tym je lepsi.Ja nemam vysku a som maximalne stastny clovek.Mam okolo seba aj doktorov,aj ine vystudovane hlavy,ale poznam aj obrabacov kovov.Pre dotycnu je asi hanba byt s nestudovanymi ked ma take blbe otazky.

000001

AdamKrt má úplnú pravdu:)
človek môže byť šťastný aj bez vysokej školy...vieš niektorím ľuďom stačia ku šťastiu aj maličkosti, možno v dnešnej dobe to znie trošičku divne, ale je to tak.

monika99

treba ist za svojim cielom aby bol clovek vnutorne spokojny....ak je to podobna skola tak by som to neriesila...