prostredie v práci

Príspevok v téme: prostredie v práci
tara2

Mám prácu, ktorá ma nebaví-presnejšie pracujem v prostredí, ktoré ma nebaví. Sme kolektív o ničom. Sú tu dvaja tzv. vyvolení-tí môžu všetko a my OSTATNÍ. Majitelia sú v práci každý deň, hoci robíš najlepšie ako vieš, stále na teba zazerajú... Je to na grc. Niekedy mám chuť postaviť sa a odísť. Je to tu na psychiku dosť veľký nápor. Ak máte aj vy podobnú skúsenosť a viete poradiť pls tak poradte. Najlepšie by bolo odísť, ale je kríza,takže tak...

[zruseny12]

...tiez som nieco podobne zazila,moze clovek makat od vidim do nevidim,a je to malo platne...jedina moznost najst si nieco poriadne,ale dnesnej dobe je to vsade rovnake -pomaly...

ala8

No ja to tiež poznám, zo začiatku som sa v robote snažila, ale už ma to nebaví. Plat je na h.... aj kolektív. Fuj, všetko sa mi hnusí.

Aduliena

No ano, ako si sama napísala, je kríza, takže veľmi sa teraz preberať nedá a môžeš byť vlastne rada, že nejakú prácu máš. Aj keď kolektív a vzťahy sú veľmi dôležité, pretože inak je to tlak na psychiku, keď chodíš do práce s nechuťou.

jujula

tara, tak sa snaz hladat si novu pracu.. zatial to tam vydrz, ale popritom si hladaj nieco nove a ak sa ti podari nieco najst, daj vypoved a odid.. praca, ktora ta nebavi a navyse zly kolektiv je to najhorsie.. musis to zmenit, lebo takto to nie je dobre.. denne si pozeraj rozne ponuky prac na nete, rozposielaj zivotopisy, chyt sa kazdej novej ponuky.. ked budes intenzivne hladat, najdes si, len treba byt trpezlivy, snazit sa o to..