po prvý raz

sisi.

Takže ja ak som bola zneužívaná v 6 rokoch tak mam povedať, že už nie som panna? Nebolo to raz, žeby bola šanca neporušiť tu blanu, ale asi 10 krat v tých mojich šiestich rokoch, tak už asi nie som. Teraz mam 25 a ešte som nebola u gynekológa a ani som odvtedy s nikým nič nemala.

vychodniarka

pokial viem, netreba nic...len si najdi dobreho lekara/lekarku..popytaj sa znamych a tak..ale niekde beru podla ulic v meste..takze tak

vychodniarka

milenia, ja by som radsej povedala, ze panna...lebo je rozdiel, prst, alebo teda dva, a penis
a aj u lekara to potom inac prebieha..roztiahne ti ju, aby videl dnu a ked ti priatel este tu blanu nepretrhol uplne, moze to byt potom neprijemne u lekara

vychodniarka

ano je to pravda, ale neboj nic, mas na koze roztiahnute nohy tak, ze nic nebudes citit.. :) aspon ja som skoro nic necitila..a treba sa uvolnit..on si da gelik na rukavicu a vsunie prst, fakt nic hrozne to nie je..nemysli na to, ze je to cudzi clovek, ale ze je to doktor a to co mas ty videl straaaasne vela krat :) a treba povedat, ze si este panna..drzim palce a neboj nic :)

milénia

ja sa tiež chystam prvy krat na gynndu. Ja mám ale zasa takuto dilemu:s priatelom som sex este nemala, len ma prstoval. Takže ked sa ma lekár opýta,ze ci som panna, mám mu povedat, ze nie?