depka z ľudí

mimi_

Ano. Na mna doslova vrieskala veduca, že aká som drzá, robím si čo chcem... Pritom to nie je pravda, chcela byť zaujímava pred dsruhými. Ja som taka obeť čo si všetko nechá. Ja som na nu lem pozerala a usmievala sa, nepovedala som ani slovo a odišla som nie z prace ale od nej dalej. A to ju najviac štvalo, že som sa s nou nehadala, potom zurila ešte viacej :-D

...

NO, som rada, že to necítim tak len ja, už som sa začala obviňovať, že asi je chyba len vo mne, že som nesympatická a podobne. Niekedy som kvôli tomu nemohla ani spať, možno je to čudné, ale je to tak... Takže si myslíte že byť diplomatický a nie príliš srdečný je zlatá stredná cesta?

livia007

no mozno by to v istych chvilach nebolo zle. ja som vzdy mila aj ked su ku mne sprosti, a este im viac dakujem a som este viac milsia cim su sprostesji nech ic roztrhne. ja byt zamestnavatel a raz nim budem tak by som za takyto zakazicky servis vyhadzovala jedna radost. ja tiez pracujem s ludmi-klientmi a aj ked su ku mne sprosti ci hociaky tak ide nam o business tak ked som k nim mila ale zas nie prehnane tak aj oni sa skludnia a daju sa po case na moju vlnu. vsetkoo sa da, ale je to len o nas ludoch.

ShaulaThalit

Zachvilu budeme nosit samopal so sebou, a ked nieco budeme chciet vybavit, tak ho len ukazeme a hned bude kazdy ochotny.

sway

Ja tiez nenavidim neochotnych ludi v sluzbach,to je ina kapitola,v naplni ich prace je starostlivost o zakaznika a to slovaci povacsine nerespektuju.

australia

najmilší ľudia sú v australii. Tam z nich cítiť akusi zvláštnu pohodu, prirodzenú láskavosť. Su stale takí pokojní. Može to byť počasím, že tam majú také ustalenejšie počasie, slnečno.

livia007

ano je potrebne sa spravat normalne ale chodte na zapad a tam je normalne sa spravat prijemne a to sa da aj bez usmevu ak je to pre vas tazke. nejde o vyskieranie sa ale usmev. ale toto je typicka slovac!!! treba vam za to asi zaplatit co??

livia007

ja nemozem zniest predavacky, casnikov, uradnikov kt su k tebe drzi ci mas pocit ze im tam zaviadzias a ked si nieco pytas tak sa este viec nastvu.
co by sa stalo keby sa na vas trochu usmiali. ved oni su tam pre nas. o tom je cely business. a ked tu pracu nemas rad ci rada tak nech sa paci,ved teraz je kriza a tolko ludi potrebuje pracu...

sway

Ale baby,vy nechapete,ze ked niekto premysla o svojich veciach,potrebuje nieco rychlo vybavit alebo jednoducho nema super "naladicku"sa nemusi za kazdu cenu usmievat od ucha k uchu??Este som sa nestretla s tym,zeby na mna niekto vyslovene vrieskal a keby to aj skusil,tak jeho problem,ja si nervy nicit nebudem..Podla mna je zaklad spravat sa normalne a ked je niekto vyslovene drzi,tak nestoji zato,aby sme z toho depkovali.

mimi_

Presne oni sa maju dobre a robí im dobre iným ubližovať. Ale tiež verím že sa im to v živote raz vráti aj keď v inej forme. (choroba, na deťoch, v práci...).
Každý nemôže mať taku hnusnú povahu a potom na to doplacame, že si dovoluju.