HAK oddialenie kramov

Príspevok v téme: HAK oddialenie kramov
samankaaa

Ahojte, uzívam HAK Novynette uz asi dva roky a ideme na dovolenku prave vtedy ked mam mat kramy. Tak idem prvy krat vyskúšať oddialenie menstruacie pomocou tabletiek, cize budem uzivat dva blistre bez prestavky..chcem sa ale spýtať že aké máte skúsenosti so špinením..či špiníte veľmi ked zvolite tuto metodu oddialenia...dakujem.

Aduliena

No ano, sprav si pauzu skôr, teda pred dovolenkou. Vysadíš hak a samozrejme by ti menzes mal prísť a po menzese zase začneš brať. Mne to lekár tak povedal, že je lepšie si krámy posunúť ako ich vôbec nemať, lebo vtedy hrozí špinenie. Samozrejme každý organizmus reaguje inak, ja som mala smolu a nevyšlo mi to, špinila som veľmi, ako keby som mala menzes. Možno by si ty nešpinila, keby hak berieš v kuse, ktovie. Každá sme iná.

samankaaa

Adulienka a to ako? mam uzivat normalne tabletky a urobim si pauzu pred dovolenkou a potom normalne pokracujem v uzivani??
a da sa to urobit aj tak ze budem mat prestavku zacnem novy blister ale len tyzden a urobim prestavku..pridu mi kramy?
nemam v tom skúsenosti tak sa blbo pýtam :DD

Aduliena

Ja som veru špinila a nie málo, ako keby som mala menzes. Radšej si skús posunúť krámy, sprav si pauzu pred dovolenkou, lekár mi to tak poradil, že je to lepšie a vyhneš sa špineniu.