STUZKOVAAA

jajkafr

Ahoj simonka jhu ja som mala svoju stužkovú pred rokom šaty som si kúpila keď som bola prváčka na strednej lebo som šla sesterke na svadbu a keďže sa mi veľmi páčili obliekla som si ich aj na stužkovú navyše som mala istotu, že ich budem mať iba ja a nebudeme v rovnakých šatách viaceré :)
A to či z partnerom alebo bez? Môj priateľ nemohol ísť na moju stužkovú lebo ho nepustili zo školy a na druhej strane ak nemáš taký vzťah, že už chystáte svadbu myslím si že je blbé brať priateľa a potom sa dívať na tu stužkovú s tým aha toto bol môj bývalý. Keďže sme sa ako trieda dohodli, že budeme mať stužkárov vzala som brata a vôbec neľutujem. S ním, ale hlavne so spolužiačkami sme sa perfektne bavili. Dôležité je, aby ste mali rezervovanú sálu a už v septembri s nástupom do školy začali pripravovať a nacvičovať program. Tiež si v predstihu zarezervujte kameramana a disdžokeja (neviem ako sa to píše)Odporúčam dopredu si pozisťujte, ktorý je dobrý lebo naša stužková bola síce úžasná, ale video z nej je katastrofálne.
Tak prajem príjemnú zábavu na stužkovej a málo hádok a stresu pred stužkovou :).

simonka jhu

simonka jhu
boze niektori na tomto fore su asi ozaj dost mimo.... neviem preco tu niekoho trapi ze vznikla tato tema.. no k tym partnerom , mam aj ja taky pocit ze lepsie je asi bez , myslim ze stuzkkova je hlavne o tom byt so svojou triedou posledny krat spolu .. no len som chcela vediet co si o tom myslia aj ini... a ktym satam ... chystam sa pochodit pozicovne aj predajne ... len nechcem to zas urychlovat aby som potom neppovedala ze mohla som pockat a mat krajsie saty..:)

zufala:(

cim skor ja mam uz saty kupene vyse roka pred stuzkovou...zhanala som minuly rok tak v oktobri a nikde uz nic poriadne takze cim skor..alebo najlepsie usit :)

zujky

Kiblik: HLAVNE,ZE JE TU CELA SEKCIA !!--- TEMY NESUVISIACE SO ZDRAVIM !!!
TU (KONKRETNE) SI BABY RADIA O SATOCH, VLASOCH,MAKE UP-e, TEDA O KRASE A TA SO ZDRAVIM SUVISI !!!
Neviem naco si sa obtazoval/a vobec pisat tu tvoju trapnu spravu.
Ked nemas co ROZUMNE K TEME DODAT.. tak sa ani neobtazuj s pisanim .. MAME TO VIES KDE :-)).

Inak kočky.. tento rok to caka aj mna :-))konecne!

Kiblik

preco davate sem blbe otazky? toto je forum a kvazi poradne pre chorych a nie pre pubertalne piposky co sa pokakaju od stuzkoovej. OMG padaj na pokec.

teta erika

Neviem ako je to so satami-ja som si kupovala. Ale s tym partnerom si to rozmysli. Ja som tak mala a bolo to o nicom. Musela som sa mu stale venovat a nemohla som byt so spoluziakmi. Za chvilu bolo po stuzkovej a ja som si uvedomila, ze som len sedela alebo "obletovala" toho mojho. Radsej som si mohla zobrat brata, ktoreho poznali alebo ist sama a uzit si to lepsie. Este aj teraz po tolkych rokoch ma to mrzi....

tekvicka

k tomu partnerovi...myslim si ze pokial ide o partnera, ktoreho pozna aj niekto iny okrem teba, teda bedudes sa o neho musiet "starat" stale ty tak je to ok, proste ked sa zabavi aj bez teba, inak je to na nic, ja som tak mala tiez nejake spoluziacky a my sme z nich nemali nic lebo museli byt pri frajeroch...inak vsak partner nemusi byt len frajer, ja som mala napr. brata a to bolo super lebo ho spoluziaci poznali a proste sa bavil s nimi normalne, takze moze to byt hocikto brat, niekto z rodiny, kamarat, alebo aj kamaratka, sesternica, neznamena to ze musis byt zadana...my sme vacsinou mali bratov, sestry proste skor rodinu.

lucinkalu

Tak to mas dost casu,ale urcite si to konca septembra nieco zaisti v pozicovni, lebo pootm nebudu alebo si nieco pekne kup.A partner?Urcite bez.Po prve nemas na neho cas lebo je nastup, potom Vam davaju stuzky,potom je rodicovsky tanes,s ucitelmi atd.Potom mate zase program,kraja sa torta.A si poslednykrat so vsetkymi spoluziakmi tak si to uzi a netahaj tam so sebou este priatela, ktory sa tam unudi k smrti.Rodicia su velmi doleziti lebo Ti dali zivot a bez nich by si ani na tej stuzkovej nebola,je to podakovanie pre nich.Ale partner?Na co?

majočkaaa

aha, no neviem ci aj v ostatnych susednych statoch su nejake lacnejsie trhy...tak keby si skusila mimibazar.sk alebo mimiaukcie.sk tak vela bab ponuka raz oblecene saty alebo na tom bazari byvaju aj nove krasne saty len treba pokukat a pisat tym babam ze co a ako:-)

simonka jhu

Noo polsko veru blizko nemam ani nahodou.. a co by som dala za cestu by bolo asi dost cize to sa neoplati .. Len ani sama neviem ze ake saty vlastne.. sirsie uzsie... korzet alebo nie.. mam 171 cm a 58 kg.. stihle nohy.. no neviem musim to poskusat .. :)