Nikdy sa mi to nestalo.. a teraz.. čoo?

Príspevok v téme: Nikdy sa mi to nestalo.. a teraz.. čoo?
nahodnna

dobry den. chcela by som od vas radu..ci sa vam nieco take stalo.. mam 18 rokov a mam problem s "mesiacikmi..".. dneska je tomu 31 dni od zaciatia mojich poslednych kramov. bojim sa,pretoze mi to nikdy ale nikdy odkedy kramy mam, nemeskalo.skor.. ma to stale o par dni prekvapilo... a samozrejme tehotna niesom ani nic podobne. je toto u dievcata normalne?.. prosimvas poradte mi, co s tym mam robit.. ci je dovod na obavu.. aaa ze ci sa to neda vyvolat nejako.. ppocula som ze cervenym vinom alebo co.. prosim len seriozne odpovede. dakujem

nahodnna

noooo, ja len see.. setko je v poriadku a vcera mi prisli kramy.::).. ale ja som bola vo vykendovom strese, preto meskali.. makala som 45hodin bez prestavky, a nespala som 58hodin.. po tom, co som vypila dvojku cerveneho:P.. aaaa..janek? zena je vtedy rada, ked dostane kramy, ked sa vyspi s chalanom a meska jej to a teraz nevie ci je v tom alebo nie je:P. a ked dostane kramy, dakuje Bohu..:P:)

nahodnna

ahááá.. vdaka.. tak.. aaaa ked pojdem na tie krvne testy, tak ma nebude gynekologicka vysetrovat?? ked mne sa to vysetrenie taaak nepaci..:(..a ta bolest prsnikov u mna na zaciatku nebola, ale uz asi pol roka pred kramami to tak mam.. nie je to tym, ze sa mi este vyvyjaju??

ellyy

cca do 18 rokov by sa ti mal ustalit cyklus ak sa ti po 18tke neupravi a mas problemy ako bolest prsnikov pred menstruaciou, meska ti, vynecha ti, mas dva krat do mesiaca, alebo podobne veci je mozne ze mas zvyseny prolaktin a mala by si ist ku gynekologicke na krvne testy kde ti zisti hladinu hormonov ci mas vsetko v poriadku:-)) vola sa to ze hormonalny profil:-)) niekedy sa moze stat aj to ze ked si chora tak sa ti posunie o par dni ale to je normalne ak sa to stava casto vtedy uz treba navstivit lekara:-)

nahodnna

ah jaj kocky, ale ja sa uz pre to naozaj stresujem, tu citam selico o kramoch ale toto ma dostalo, ved s nikym som nespala a nestalo sa mi ze by mi to meskalo.. len dufam ze sa to nejako reguluje..:(.. ah jaj..

miška_18

Aoj ... mávam to podobné dosť často ... pred mesiacom som mala cyklus okolo 41 dní a krámy 10 dní ... potom som mala zas ale to mi meškali asi 3-4dni ... no a teraz som zvedavá koľko budú ... nemáš sa čoho báť !!! čím si staršia tým sa ti cyklus mení !!!!

lucika214

aj ja mávam pravidelnú mens. a môj cyklus trvá 26 dní a potom sa mi raz do roka stane, že mi mešká 2 týždne. myslím, že si takto organizmus vynahradzuje skrátený cyklus...
ak vieš 100 % že nie si tehotná, tak treba len počkať, inak s tým alkoholom máš pravdu, ten by to mohol urýchliť.
ale stresovať nemusíš

Airiana

Stalo sa aj mne,ze mi to meskalo par dni, to sa stava,dokonca sa moze stat ze ti to jeden mesiac vynecha,aj ked to sa mi nestalo,ale pocula som o tom,v kazdom pripade par dni meskania je este v norme,ale mesiac alebo dva alebo dokonca viac to je uz neprirodzene a nieco asi nieje v poriadku... a este,pokial sa budes na to aby ti prisli velmi sustredovat a budes v strese tak sa to len oddiali