MUSLI... dietne či kalorické????

Príspevok v téme: MUSLI... dietne či kalorické????
Scherylll

Milé dámy, túto stránku som objavila len nedávno a hned som si ju zamilovala, je to fajn, že sa tu dá nájsť množstvo rád a tipov na akúkoľvek tému. Chcela by som sa spýtať na Vaše rady a tipy ohladne musli výrobkov. Celkom som si ich obľúbila a keď ma prepadla chuť na sladké, siahla som práve po musli. Patrím k tým ľuďom, ktorí priberú aj keď sa trocha viac nadýchnu, a s kilami navyše bojujem prakticky celý život.. No minule ma šokoval na obale obsah kalórií, 100 gramov malo 490 kcal.. to som kludne mohla zjesť nejakú čokoládovú tyčinku, a pritom som doteraz mala pocit, že jem niečo zdravé a dietne. Tak som sa rozhodla založiť túto tému, aby sme spoločne našli nejaké tie "naj", ktoré nebudú iba "tichou vodou, čo brehy myje"... :)

jaanik

no ono sa to obcas tie vyrobky tvaria ako dietne, ale ked sa clovek pozrie blizsie na to zlozenie, tak mi to moc dietne nepripada... vraj tie emco su najzdravie, neviem... jednym casom som jedla tie, teraz uz len ciste ovsenne vlocky, s orieskami, alebo slnecnicovymi jadierkami, ci ovocim, alebo jogurtom, dobre to zazenie chut na sladke a je to zdravsie a teraz uz aj pre mna chutnejsie, ako vsetky tie "zdrave" musli veci...

karioll

jedine kaufland,obycajne vlocky ovsene,razne,psenicne,stoja okolo 30 centov a ziadny ovocny jogurt k tomu,ma 4 kocky cukru:)

poliewoocka

Najlepsie su ovsene vlocky Dobrý život, maju ich v kazdom obchode- 400g za 20sk, alebo este aj v DM-ku Maxi musli-su tam rozne ciste vlocky-razne,psenicne,ovsene,semiacka a lieskovce,hrozienka.. tie emco a pod. su zbytocne doplnene cukrom a i...

zanetka

Boooze baby! Jasne, ze musli su neni zdrave a uz vobec nie dietne! Je to akurat dobra kaloricka bomba - samy tuk a cukor! Nuz, reklama robi svoje:) Najdite si na nete recept na granolu, je to ovela zdravsie. Zaklad tvoria ciste ovsene vlocky + k tomu semienka podla chuti, ovocie atd. Mnam! :))

mirka 23

Akurat že Nestle nie su zdrave, Emco su ovela zdravšie, maju viac vlakniny, ja som si ich miešala aj s pomletými ľanovými semienkami.

lenustek

pridavam sa k honey... ja tiež jedavam fitnes od nestle... super chutia a čo som pozerala v obchododch maju najmenej kalorii.. aspon čo som si ja všimla :)

honeyy

ahojky..podla mna najlepsie su Fitness od Nestle..a tie kaloricke to su asi Emco..tam som si vsimla ze maju dost kalorii...ja osobne jem normalne ale potom cvicim..aerobik, beh, co ta proste bavi..ked pises ze skor priberies tak jedz 5x denne male porcie a nezabudaj cvicit ked budes mat cas a ked sa ti bude chciet..:)a samozrejme treba vela pit.