Kam na operáciu oči? Poradte prosim.

lyla

ahoj,
pridávam sa, ja som bola operovaná v Excimeri v Karlovke, na kratkozrakost, som velmi spokojna. Poradila mi ich odborníčka /velmi dobra očná lekárka z inej bratislavskej kliniky/, vraj maju najmodernejšie vybavenie a dlhoročné skúsenosti /ja som sa informovala len o odstranení kratkozrakosti/.

veve_23

ja mam znamu v Excimeri najdes ich v Karlovke v zdrav. stredisku
ja som u nej nikdy nebola, lebo okuliare nemam, ale kamosky vsetky co maju chodia k nej a su max. spokojni, jednej aj operovala laserom, kedze mala velke dioptrie, a teraz je to super! takze odporucam, pani doktorka Tatiana Durcova ;)

Geronimo9548

Ja som bol na operaciu oci v BA, v CMO.sk
Zalezi na Tebe od kade si, z ktoreho kraja... Pohladaj diskusie na nete, aj tu na zdravie.sk som tusim cital ... ked som sa ja rozhodoval. Ja som zatial spokojny ( klop, klop, klop ) ted ece chodim na kontroly a personal tam maju v pohode, aj krasne zariadene, no proste mala sukromna klinika... a aj s cenou som bol spokojny ...

Oriesok_

Zabudla som napísať že najlepšie niekde v BA. Su tam tušim tri taketo kliniky na oči ale nepoznam vysledky operácii. Tak sa bojim isť k hocikomu.

odpovedam

neviem ti dat konkretne meno, no nemocnica v Šaci (Kosice) je celkovo na vybornej urovni, tak ak mas cas, tak skus pohladat na nete :-). kamoska sla na laserovu operaciu, bola spokojna, lekar pocas zakroku s nou vtipkoval. Ak sa podari, tak zistim od nej meno lekara :-)