Vysoký obsah draslíka v krvi

jing

som pripravovaná na HD liečbu mám už nefunkčné obličky ....doktor mi dal akurát dnes leták s vyznačenými potravinami a nápojmi ,ktoré by som mala obmedziť priam vysadiť ....určite ovocie a zelenina,mäso ,tatárska omáčka ,kečup,oriešky ,chipsy ,káva ,pečene zemiaky ,....ako tak pozerám skoro všetko to čo mám najradčej

karioll

zelenina ma vysoky obsah draslika a pomarance tiez.ostatne ovocie neviem.vysoky draslik je sice nebezpecny ale ide aj o vysledky mikroalbuminuremie, kreatininu zo sera a klirensu kreatininu z mocu.potom sa mozme bavit o chorobe obliciek
kazdy nefrolog musi mat v ambulancii dietu aku potrebujes

RNG

Skus pit caj z byliny chanca piedra. Tato nielen rozbija kamene, ale je ak antimikrobialna a pomaha pri regeneracii poskodenych ladvin.
Ladviny su casto poskodene roznymi chemikaliami, vcitane liekov a tiez zapalami sposobenymi roznymi mikrobialnymi nakazami. To by malo byt ale v krvi vidno jasne na zvysenych hladinach bielych krviniek, imunoglobulinov a inych .
Mozno aj protizapalove, ako curcumin by ti tiez pomohli(2 gramy denne)

Draslík

Moja lekárka to nechce uznať, že to je z ladvín, stále ma kritizuje že to mám zo stravy. Zakázala mi jesť ovocie a hlavne zeleninu.Pritom viem, že ladviny mám choré.