Panthenol vs. Revalid

maja66

Ahoj, ja odporucam vitaminy na vlasy Foligain. Je to podobny mix vitaminov a mineralov ako revalid len je tam toho viac. Financne sa to oplati tiez lepsie. Obsahuje to biotin, zinok, b6, zihlavu, med, saw palmetto a kopec inych. V rodine trpime dedicnym vypadavanim vlasov a vsetky zeny ktore to brali si to pochvaluju. -odkaz odstránený-

liv99

revalid je mix roznych vitaminov, mineralov ..., komplexnejsi ako panthenol, ktoreho zlozenie mimochodm revalid tiez obsahuje. moja skusenost: revalid je pefektny, mozno troska drahy, ale stoji za kazde euro, treba byt len trpezlivy. po troch mesiacoch mi vlasy nielen prestali padat, ale boli krasne. prve viditelne vysledky su po cca 6 tyzdnoch. opakujem revalid kuru pravidelne, takze ja odporucam revalid :)

tatianka24

revalid kapsule uzivam uz druhy tyzden 3x denne 1 tabletu.. mierne zlepsenie nastalo,ale este padaju dost...zlapsila sa ale ich lesklost a na dotyk su hebkejsie...Ucinky pri alopacii/vypadavani/ je vraj badat uz na konci 1.ho mesiaca, tak sa tesim,lebo ich usilovne "papam" aby som neostala plesata :D

wawawa

ja som mala revalid kapsule a nič. potom som mala revalid masku a bolo tam zlepšenie. neviac mi vlasy krásne vooňali :D

danielitta6

Uz som to tu pisala, ale este raz. Rozhodne Revalid!!! To je zazrak a nie liek. Mne padali vlasy v chumacoch a akonahle som ho zacala uzivat, tak po 2 tyzdnoch vidim zlepsenie. Akurat si idem dnes kupit aj sampon a krem Revalid, tak sa tesim. Podla mojej lekarnicky je blbost uzivat 2 kapsule 3 razy denne, vraj staci len jedna.
Kamoska si kupila Panthenol a nadavala ze zbytocne vyhodene peniaze - ziadny, resp. len minimalny ucinok. Takze sa revalidujme :)

katushka

baby sorry mozno blba otazka ale tie kapsule sa uzivaju ???? ..abo je to nieco rozpustne na vlasy ?? a kolko to stoji ....abo nejaku stranku, kde si o tom precitam viac....dakujem :)

dominikaa

tak to už neviem, mala som len šamp´ňon a ten mi nezabral. teraz mám revalid kapsule a som spokojná. ešte som mala inéov, ale to mi tiež nepomáhalo.