kolko cigatiet vyfajčíte denne?

mirka 23

Lost, pišeš mi z duše. Neznašam primitívnych ľudí čo si zapalia napr. na kupalisku na deke a pritom je okolo nich kopa deti, tehotných a nefajčiarov. Včera sme sedeli na terase a pri vedľajšom stole fajčili vo velkom aj ked pri nich sedela tehotna... A jedna mamička fajčila pri svojom kočiari s ročným dieťaťom. Ja by som v takej chvili vraždila!!!!

lost

Rad by som vyfajcil denne presne 0 cigariet, avsak vdaka retardom co si zapalia na ulici to nie je mozne.

Ze kriza, haha, blbost.. :D

boom

to ja ked som dostal taky listok od spoluziacky jednej kočky na skole co sa mi pacila a predtym nez som sa ho chystal precitat som vypil asi pol litra vody, aby som sa upokojil.potom som si ho precital, zistit som ze ma nechce a nemam po nej zazerat a ani ju otravovat. tak potom som vypil dalsieho pol litra vody a bolo:D. sice ma potom trochu bolelo brucho a chcelo sa mi ist na zachod:D. ale stale je to lepsie na upokojenie ako sprosta cigareta:D. a malo to aj pozitivny ucinok ze som vypil tolko vody:D. aspon sa mi zavodnili dostatocne oblicky:D. takze tak lepsie ako blba cigareta este to aj prospeje trochu cloveku kdezto cigareta len uskodi:D.

kariya

ja som v minulosti vyfajcil presne 0 cigariet v sucasnosti 0 cigariet a v buducnosti takisto 0 vyfajcim. preto lebo je to zbytocnost:D. ale v sne uz asi 3:D

peter.

ok, mne je to jedno fajcite si, len neobmedzujete inych ludi v podnikoch a nobvinujte z toho stat. Na krabicke mate napisane ze co to sposobuje.

Adios a peace:)