Chcem mať ploché bruško....a spravím pre to čokoľvek

Príspevok v téme: Chcem mať ploché bruško....a spravím pre to čokoľvek
Tia52

Ahojte, ľudkovia prosím pomôžte mi: mám také predsavzatie: do Vianoc max do konca roka by som chcela mať ploché bruško...
No, nie som na tom tak strašne...keď sa predkloním trčí mi ten dolný...hmm..lalok..a chcela by som aby zmizol...a keďže už dlhšiu dobu cvičím, tak cítim, že sú na tom bruchu určite už nejaké svaly...lenže ich ešte nevidno.
Tak by som sa chcela spýtať na pár otázok:
1. beh...keď budem 5x týždenne behávať takých 30 min ráno na lačno, bude sa tvarovať aj brucho??

2. sedenie...má nejaký vplyv sedenie dlho na stoličke na priberanie na bruchu??

3. strava...sú nejaké jedlá...teda nerátam sladkosti...ktoré sa neodporúčajú jesť pri spevňovaní bruška??
(inak, nikdy som nedržala žiadnu diétu, len sa snažím jesť zdravo)

4. cviky...ktoré cviky sú najúčinnejšie na ploché bruško??...
Ja poznám skratcovačky, potom hula-hop, potom taký ten tanier na štíhly pás..
A ako často je dobré cvičiť...a hlavne zdravé..aby sa to dalo dosiahnuť v priebehu tých 2-3 mesiacov??

A ak sú ešte nejaké typy na ploché bruško, ocením pomoc:))

Ďakujem

debby

aby si schudla poviem ti pár rád čo som skusala aj ja a pomohli skus behavat alebo bycyklovat rano aj vecer :D obycajny chlieb vymen za celozrny na ranajky si daj daky jogurt alebo kokteil s banana :D vyhýbaj sa hlavne jacmenu ovsu a raži :D

leila787

suhlas s ali11, jedine co ti pomoze je aerobna aktivita a uprava jedalnicka...a s bielkovinami to tiez neprehanaj, sice si vybudujes svalovu hmotu..ale moze sa ti vyrazne zhorsit stav pleti a trpia oblicky a pecen...idealne je max 1,5g na kg...pokial chces aj nabrat svalstvo...pokial nie, tak sa na bielkoviny az tak nesustred.... hlavne vela aktivneho pohybu, kde sa fakt ze spotis...

ali11

ahoj

takze samozrejme,ked budes makat,da sa to zvladnut,zavisi ale,kolko tuku mas b bruchu,neviem si predstavit ci tam mas teraz pneumatiku,iba trosku maska:-)

behom sa foruje uplne cela postava -najlepsi sport na cele telo,dalej ti odporucam co sa cvikov tyka PLAVANIE (cim spevnujes aj prsia)
potom je to kalanetika (tu si pozri na nete su to cviky na spenovanie partii )
SKRACOVACKY,BRUSAKY,BRUSAKY DO STRAN ,SKLAPACKY...medzi najucinejsie patri co sa mna tyka DVIHANIE NOH NA HRAZDE je to super.

strava

neobmedzuj sa vlmi,vacsina sa obmedtuje,a ked dostane na nieco chut ,potom to zaludo nespozna lahko,lebo to dlho netravil,tak moze byt problem to stravit dobre,alebo sa zvyski mozu ulozit vo forme tuku,ked to bude nieco kaloricke.
Jedz ako doteraz v mensich davkach hlavne PRAVIDELNE(5KRAT DENNE)NESPOMAL SI METABOLIZMUS!INAK MOZES PRIBRAT VAC AKO NA TOM SI,HOCI SCHUDNUT NECHCES ,ALE KEDZE SI SA DALA DO PESTREHO CVICENIA A IDES BUDOVAT SVALOVU HMOTU TYM MAS LEPSI METABOLIZMUS,NEZABUDNI CHUDNUTIM RESP.HLADOVANIM SA TI METABOLIZMUS SPOMALUJE.

aby si videla vysledky co najlepsie odporucam jest veeeela bilkoviny
bohata na bielkoviny je Soja(dalej tvaroh,mlieko,mliecne vyrobky ,syry,vajcia ...)

to je asi vsetko :-)